C-DAY18: hét nationale vakcongres voor communicatieprofessionals!

CDAY18-705x220-kantine.jpgdonderdag 05 april 2018 16:49

Op 21 juni organiseert Logeion het grootste jaarlijks event voor communicatieprofessionals. C-DAY18 haalt voor jou het beste uit het vak: met keuze uit 22 fasterclasses en bijdragen van ruim 30 (internationale) topsprekers met onder andere Gerry McGovern, David Gallagher en Guillaume Herbette. Daarmee is C-DAY18 dé kennis- en inspiratiebron voor jou!

Door de redactie

Wat gebeurt er in de wereld en wat raakt ons vak en dus jouw dagelijks werk? Hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor de opgaven van morgen? En welke kennis uit aanpalende vakgebieden kunnen je daarbij helpen? Ontdek het tijdens C-DAY18, een bijzonder en verrassend event waar meer dan 600 communicatieprofessionals elkaar ontmoeten en de tanden zetten in actualiteit, issues, trends en uitdagingen.

Deze dag staat helemaal in het teken van actuele onderwerpen, nieuwe perspectieven en inspiratie. Dit alles wordt georganiseerd door jouw eigen vakgenoten vanuit Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Van het vak-voor het vak. En dus voor jou! Zet 21 juni in je agenda en verzeker jezelf van een ticket. Snelle beslissers profiteren van Early Bird kortingen! Koop hier je ticket.


« Terug

Reacties op 'C-DAY18: hét nationale vakcongres voor communicatieprofessionals!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.