Vacature voorzitter Young Logeion

Bestuur-YoungLogeion_705x220.jpgdinsdag 20 maart 2018 10:01

Young Logeion zoekt een nieuwe voorzitter! Als voorzitter ben jij het gezicht van het grootste netwerk in Nederland voor young professionals in communicatie. Samen met zes ervaren en enthousiaste bestuursleden ga je verder bouwen aan de jongerentak van beroepsorganisatie Logeion. Onder jouw leiding zorgen jullie samen voor de groei en het succes van Young Logeion. Het voorzitterschap biedt je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan Young Logeion, het communicatievak en natuurlijk jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Door de redactie

Wie zijn wij?
Young Logeion is het netwerk voor studenten en starters in communicatie tot dertig jaar. Ons doel is om jonge vakgenoten te verbinden, met elkaar en met het vak. Dat doen we elk jaar met acht inspirerende events, ons buddyprogramma en onze internationale studiereis. En natuurlijk door af en toe een biertje met elkaar te drinken. Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, twee bestuursleden programmering, een bestuurslid community management en een bestuurslid externe relaties. Als bestuur komen we één keer per maand bij elkaar. Onze vergaderingen zijn niet alleen effectief, maar ook erg gezellig.

Waar ga jij voor?
Onze ambitie laat zich samenvatten in het woord groei. Zo hebben we ons ledenaantal in de afgelopen twee jaar verdubbeld. En hebben we een programmering op poten gezet die young professionals inspireert, bindt en uitdaagt. Weet jij ons succes verder uit te bouwen? Als voorzitter zet jij de grote lijnen uit, houd je de doelen scherp voor ogen en weet je samen met het bestuur resultaten te bereiken. Je hebt een frisse kijk op ontwikkelingen in ons vak en in het bijzonder de rol van de jonge generatie daarin. Als het gezicht van onze club pak je dan ook regelmatig het podium in (vak)media om jouw visie stevig neer te zetten. Tot slot leg je actief de verbinding met de andere vak- en themagroepen binnen de vereniging en onderhoud je contact met het bestuur van Logeion, het bureau en de adviesraden.

Wie ben jij?
We zoeken een voorzitter die volmondig ‘JA!’ antwoordt op de volgende vragen:

  • Ben je een young professional met een aanstekelijke passie voor ons mooie vak?
  • Heb je een duidelijke mening over de positie van young professionals in communicatie?
  • Kom jij met de energie waarmee Young Logeion blijft groeien onder studenten en starters?
  • Zit je vol ideeën voor spraakmakende activiteiten waarmee we onze leden kunnen verrassen?
  • Vind je het leuk om voor grote groepen te spreken en treed je makkelijk naar buiten?
  • Ben je een mid-twintiger en word je binnen nu en twee jaar niet ouder dan 30 jaar?
  • Kun je 6-8 uur per week vol toewijding besteden aan je voorzitterschap?
  • En natuurlijk: ben je of word je lid van Logeion?


We kijken uit naar jouw reactie!
Ga jij samen met ons de uitdaging aan om Young Logeion verder te laten bloeien? Laat ons weten wie je bent en waarom jij de nieuwe voorzitter van Young Logeion wilt worden. Als bestuur werken we erg resultaatgericht: kom in je sollicitatie met concrete ideeën. We ontvangen jouw motivatie en CV graag uiterlijk 11 april via young@logeion.nl.

Meer weten?
Wil je meer weten over het voorzitterschap? Onze huidige voorzitter Mark Weijers beantwoordt met veel plezier jouw vragen via m.weijers@reputatiegroep.nl of 0681246897.

 

« Terug

Reacties op 'Vacature voorzitter Young Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.