Young Logeion-voorzitter Mark Weijers draagt stokje over

Mark-Weijers_705x220.jpgwoensdag 07 maart 2018 08:00

Voorzitter van Young Logeion Mark Weijers heeft bekendgemaakt dat hij zijn rol in juni gaat overdragen. De afgelopen vier jaar was Mark binnen Young Logeion in verschillende functies actief betrokken bij het versterken van de jongerentak van Logeion. In die periode verdubbelde het ledenaantal, steeg de bekendheid in het hoger onderwijs en breidde de programmering uit met een internationale studiereis en het buddyprogramma.

Door de redactie

Mark kijkt vol trots terug op zijn voorzitterschap: "Als voorzitter heb ik met veel plezier gebouwd aan de jongerentak van onze vereniging. De lage bekendheid van Young Logeion bij studenten en starters verbaasde mij enorm. Daar moet verandering in komen, stelde ik bij mijn aantreden. Ik ben onwijs trots op onze resultaten. We hebben ons ledenaantal vrijwel verdubbeld, scoren gemiddeld een 7,5 voor onze events en hebben mede dankzij de College Tour een naam van betekenis gekregen in het hoger onderwijs. Daarnaast boeken we succes met onze befaamde #deweekvan op Instagram en ons jaarlijkse buddyprogramma waarmee we jonge en ervaren vakgenoten matchen. De absolute highlight voor mij was onze internationale studiereis naar Google, Heineken en FleishmanHillard in Dublin", aldus Mark.

De positieve resultaten verklaart Mark door de verdere professionalisering van het Young Logeion-bestuur met de introductie van heldere doelen, portefeuilles en een op groei gerichte mindset. "Young Logeion is een relatief jonge club binnen de vereniging. In 2017 was ons eerste lustrum. Er is heel veel mogelijk, zolang we maar groot durven te denken. Het is geweldig om samen met een bestuur vol toppers te bouwen aan het grootste netwerk van young professionals in communicatie. Tegen de achtergrond van onze mooie resultaten en met de leeftijdsgrens van 30 jaar in het vooruitzicht, is het moment gekomen om het stokje door te geven. Het is tijd voor de volgende voorzitter, bij voorkeur een mid-twintiger met hart voor ons vak", besluit Mark.

Mark is sinds 2014 actief voor Young Logeion. In 2016 werd hij door het bestuur benoemd in zijn huidige rol als voorzitter. Het bestuur van Young Logeion gaat de komende periode op zoek naar een geschikte opvolger. Naar verwachting vindt de officiële wisseling begin juni plaats. Mark zal tot die tijd aanblijven om de werving te begeleiden, zijn taken over te dragen en de nieuwe voorzitter in te werken. Young Logeion zet binnenkort een vacature online voor de positie. Houd de pagina van Young Logeion in de gaten voor updates. 

« Terug

Reacties op 'Young Logeion-voorzitter Mark Weijers draagt stokje over'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018

maart

februari

januari