DirectResearch en Logeion zetten in 2018 in op het CommunicatiePanel

Banner CommunicatiePanel nieuw 2014! 705x220.jpgdinsdag 27 februari 2018 12:07

Marktonderzoeksbureau DirectResearch en Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, werken al meer dan tien jaar samen om bij te dragen aan de professionalisering van het communicatievak. Voor 2018 zijn twee strategische speerpunten gedefinieerd, waaronder de vernieuwing en uitbreiding van het CommunicatiePanel, zodat deze volop ingezet kan worden voor onderzoek naar ontwikkelingen binnen het communicatievak. Daarnaast blijft DirectResearch inhoudelijk bijdragen aan een kwalitatief hoog aanbod van de bijeenkomsten en seminars van Logeion.

Door de redactie

Over het CommunicatiePanel
Het CommunicatiePanel is een online onderzoeksplatform bestaande uit ruim 800 communicatieprofessionals waar Logeion en DirectResearch onderzoek doen naar ontwikkelingen in het communicatievak. Tegelijkertijd biedt het panel professionals een platform om hun mening te geven over alles wat speelt binnen hun vakgebied. “Het CommunicatiePanel is een uniek instrument voor onderzoek,” aldus Okkie Boot, algemeen directeur van DirectResearch. “Weinig werelden zijn zo veranderlijk als die van communicatie. Door regelmatig onderzoek te doen binnen ons panel van professionals gaan we de dialoog over de toekomst van communicatie aan. Hierdoor krijgen we inzicht in de laatste ontwikkelingen en worden we in staat gesteld om hier op in te spelen.”

Over DirectResearch
DirectResearch is een online marktonderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van online marktonderzoek. De missie van DirectResearch is om de klant elke keer weer een bijzondere ervaring te geven door een klantgerichte en persoonlijke instelling, snelheid en flexibiliteit, vernieuwende technieken en concrete inzichten.

Over Logeion
Logeion is de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, een vereniging met ruim 3.500 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van bijna 70 jaar vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak.

Logeion is een eigentijds en open vereniging waaraan professionals zich op allerlei manieren kunnen verbinden. Vakgroepen, themagroepen en netwerkgroepen vormen een thuisbasis voor communicatieprofessionals uit het brede palet aan specialismen, interesses en ervaringsniveaus.

Ben je ook een communicatieprofessional en ben je enthousiast geworden? Klik dan hier om je aan te melden voor het CommunicatiePanel en discussieer mee!

« Terug

Reacties op 'DirectResearch en Logeion zetten in 2018 in op het CommunicatiePanel'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.