Involve partner Leerstoel en Centrum voor Strategische Communicatie van Logeion

Involve-partner-website-705-220.gifmaandag 12 februari 2018 12:06

Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en Involve hebben een partnerovereenkomst getekend ter ondersteuning van het Centrum voor Strategische Communicatie (CSC) en de daarbij horende Leerstoel. Doelstelling van het CSC is het vakgebied strategische communicatie naar een hoger niveau brengen door wetenschap en praktijk met elkaar te verbinden.

Door de redactie

“Wij zijn enorm blij met Involve als partner van het Centrum voor Strategische Communicatie en de Logeion-leerstoel. Wanneer je aan interne communicatie denkt, dan denk je in Nederland onmiddellijk aan Involve. De passie voor (interne) communicatie, creativiteit en kennis van dit onderdeel van ons prachtige vakgebied, is een geweldige verrijking voor Logeion en het Centrum voor Strategische Communicatie”, aldus Andre Manning, directeur van Logeion.

Ellen van den Haak van Involve voegt daar aan toe, “het lidmaatschap van het CSC sluit mooi aan bij onze eigen drijfveer, om wetenschap en praktijk bij elkaar te brengen en de kennis die dat oplevert te delen met onze collega’s in het vak. En, communicatie en interactie binnen organisaties is zeker strategisch!”

 

 

« Terug

Reacties op 'Involve partner Leerstoel en Centrum voor Strategische Communicatie van Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.