Themagroep Live communicatie, iets voor jou?

Live705-220website.gifmaandag 05 februari 2018 10:53

Live communicatie is de meest krachtige vorm van communiceren en vaak de meest intensieve, zowel in tijd, budget als bewerkelijkheid. Het strategisch inzetten van live communicatie blijft een uitdaging waar communicatieafdelingen vaak een belangrijke rol vervullen en van grote meerwaarde zijn. Binnenkort start er een nieuwe themagroep rondom live communicatie en wij zijn op zoek naar mensen die graag hun kennis willen delen en mee willen denken over dit onderwerp. Is dit iets voor jou? Sluit je dan aan!

Door de redactie


Live communicatie is de meest krachtige vorm van communiceren en vaak de meest intensieve, zowel in tijd, budget als bewerkelijkheid. Een grote bijeenkomst of een reeks bijeenkomsten organiseer je niet zomaar. Wanneer je gaat inzetten op live communicatie moet je zeer goed hebben nagedacht. Je moet natuurlijk de doelstellingen maar ook over je strategie goed in kaart hebben gebracht, maar daarnaast zijn er nog meer belangrijke elementen, zoals de campagnematige aanpak in aanloop van je event(s), de eventarchitectuur en de mogelijke inzet van (online) tools en apps, die het rendement van je event vergroten. Een bijzondere combinatie van creativiteit, ervaring en organisatietalent. En de uitvoering? Ook dat is een vak apart.

Doe jij mee?
Live communicatie is een volwassen specialisme geworden in het communicatievakgebied. We delen en ontwikkelen graag kennis op dit terrein met vakgenoten. Onderwerpen zoals deze zullen aan bod komen:
- Welke afwegingen spelen er bij het inzetten op Live communicatie?
- Hoe kun je het rendement meten?
- Wat zijn strategisch tools om een event concept te ontwikkelen, die de strategie van je organisatie versterkt? Denk bijvoorbeeld aan ROI of Events, EventCanvas. Hoe organiseer je succesvol (online) interactie, al dan niet met tools?


Hoe kan je live communicatie inzetten als strategisch instrument?
Wij zoeken een aantal mensen die het leuk vinden om kennis te delen en mee te denken over Live communicatie. We willen in een aantal sessies met elkaar gezamenlijk nieuwe inzichten ontdekken en inspiratie opdoen. Het zou leuk zijn als er leden zijn, die vanuit de opdrachtgeverskant Live events organiseren, willen aansluiten bij deze themagroep. Wij houden van live, maar niet van te veel vergaderen dus meld je aan als jij het leuk vindt om hierover mee te denken!
Aanmelden kan bij initiatiefneemster: Marga Groot Zwaaftink. Je kan haar mailen: marga@commgres.com of bellen via: 06 23 46 64 73

 

*Themagroepen zijn korte projecten die worden opgestart door leden van Logeion. Dit kan een onderwerp zijn waarover iemand kennis wil vergaren of delen met andere vakgenoten.


« Terug

Reacties op 'Themagroep Live communicatie, iets voor jou?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.