Logeion verwelkomt vier nieuwe APT-leden

NieuweAPTleden_landscape.jpgwoensdag 24 januari 2018 12:44

De Adviesraad Programmering & Trends (APT) van Logeion heeft er vier nieuwe leden bij: Twan Timmermans, Bauke van der Loo, Marcel Smits en Arthur van Buitenen. Wat doen ze? En wat willen ze bereiken met Logeion? We houden even een kort voorstelrondje, zodat we ze alle vier wat beter leren kennen.

Door de redactie

Twan Timmermans is werkzaam bij de gemeente Apeldoorn als hoofd Communicatie en heeft daarnaast een eigen consultancy (REPCONSULT) met expertise op het gebied van public relations, positionering en reputatie. "De adviesraad helpt met monitoren, schiften, evalueren en presenteren van de belangrijkste en nieuwste trends en ontwikkelingen in het communicatievak. Over vijf jaar zie ik Logeion als een expertisecentrum en autoriteit op communicatiegebied." Lees hier verder.

Bauke van der Loo is consultant bij Omnicom PR Group en heeft een brede communicatie expertise op het raakvlak van overheid en bedrijfsleven. Ook is ze een van de grondleggers van Logeion Young Professionals. "Om onze functie als verbinders en bruggenbouwers echt waar te maken, moeten we professionals niet teveel in hokjes stoppen én de samenwerking actiever opzoeken met andere beroepsgroepen. Hierin zie ik een mooie uitdaging die ik vanuit mijn rol in het APT wil oppakken." Lees hier verder.

Marcel Smits heeft zes jaar gewerkt als teammanager/senior adviseur communicatiemanagement bij Tappan. Op 1 februari 2018 begint hij als senior adviseur bij van der Hilst Communicatie. "Ik zet graag mijn ervaring als adviseur en manager in om Logeion te adviseren over de programmering van de vereniging. Met haar trendrapportages heeft de APT een bruikbare inbreng geleverd voor de verdere professionalisering van de ons vak." Lees hier verder.

Arthur van Buitenen werkt bij de Rabobank op de afdeling Communicatie & Corporate Affairs. "In eerste instantie draag ik graag bij aan het integreren van de Logeion-trends 2018/2019 in de programmering van Logeion. Het scherp duiden van trends en maatschappelijke ontwikkelingen is onderdeel van het moreel kompas en daar draag ik graag aan bij. Lees hier verder.

« Terug

Reacties op 'Logeion verwelkomt vier nieuwe APT-leden'

panistefanin
Geplaatst op: 05-11-2018 12:43 Quote
<a href="https://guestexperiencefeedback.com/www-homedepot-com-survey/">home depot survey</a>
Os doy las gracias por la información! Yo estaba buscando y no podía encontrar. Usted me ayudó!
Nieuw bericht

Archief > 2018

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari