De best gelezen nieuwsberichten en blogs van 2017!

Nieuws1.jpgdonderdag 04 januari 2018 10:25

Dit zijn ze! De nieuwsberichten en blogs die in 2017 het meest bekeken zijn op onze website. We hebben een lijst gemaakt met de tien meest gelezen artikelen. Welk artikel is jouw favoriet?

Door de redactie


10. Waarom onzin werkt

Reint Jan Renes schreef rondom de verkiezingen in maart een blog over nepnieuws. Hoe komt het toch dat wij zo gevoelig zijn voor onzin?

9. Dertig inzendingen op longlist Galjaardprijs 2017

De twaalf regiojury’s van de Galjaardprijs stelden in april een longlist samen. Hierop staan de dertig beste inzendingen. Dit zijn allemaal organisaties die met hun project hoog scoren op de criteria inspiratie, innovatie en impact.

8. Communicatie is 'lekker breed'. En dat is helemaal geen voordeel.

Jan Bergsma geeft in zijn blog tips voor (beginnende) communicatieprofessionals. Hoe bereid je je goed voor op het brede vak?

7. Survivalkit voor verandering

Voor hij op 12 oktober de masterclass over ‘creativiteit & innovatie’ gaf, schreef Cyriel Kortleven een blog. Hierin geeft hij zijn ‘survivalkit voor verandering’. Hoe investeer je in de vaardigheden die je nodig hebt om beter, sneller en makkelijker om te gaan met veranderingen?

6. De Logeion-communicatietrends 2018/2019 zijn bekend

Onze communicatietrends voor 2018/2019 staan op een mooie 6e plaats! Wat kunnen wij als communicatieprofessionals de komende twee jaar verwachten?5. Jury maakt finalisten Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent 2017 bekend

Wie wordt de Communicatieman/vrouw van het jaar? En wie is het Communicatietalent van 2017? Voordat de winnaars tijdens C-DAY bekend gemaakt werd, koos de jury in april eerst de finalisten uit.

4. Overheidscommunicatie 2025. Dus?

De samenleving verandert snel door technologische ontwikkelingen. Dit heeft een grote impact op de communicatie tussen overheid en burgers. Igo Geurtjens schreef hier een blog over, met tips om je goed voor te bereiden op de overheidscommunicatie van de toekomst.

3. Vijf finalisten Galjaardprijs 2017

Uit de longlist die de regiojury's eerder maakten, koos de vakjury in april vijf finalisten voor de Galjaardprijs.

2. Benchmark 2016: Communicatie wordt van de hele organisatie

In februari werd de Benchmark Communicatie 2016 bekend gemaakt. Dit onderzoek naar de communicatiefunctie binnen organisaties is uitgevoerd door adviesbureau Berenschot. De belangrijkste uitkomsten lees je in dit nieuwsbericht!

1. De zes emotionele stadia die de communicatiestudent doormaakt

De blog van Jan Bergsma over en voor communicatiestudenten staat op de eerste plaats! Door welke fases ga je heen nadat je besloten hebt dat je communicatieprofessional wilt worden?« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht