Draag een nieuw lid aan en ga samen gratis naar een Logeion-bijeenkomst!

actie.gifdonderdag 01 februari 2018 11:56

Wij willen 2018 graag goed van start gaan en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Bovendien krijg je er iets leuks voor terug. We willen onze vereniging laten groeien, zodat we een groter netwerk creëren. Hierdoor kunnen we een groter aanbod bieden om zo nog meer en breder kennis te kunnen delen. Wat hebben we hier voor nodig? Nieuwe leden!

Door de redactie

Als je vóór 15 februari 2018 een nieuw lid bij ons aandraagt, ontvang je een waardebon* voor gratis deelname aan een bijeenkomst in 2018. Het nieuwe lid ontvangt bij het afsluiten van het lidmaatschap** ook een waardebon, je kunt dus gezellig samen naar een bijeenkomst! Kies uit een ruim aanbod aan activiteiten; te vinden in onze agenda. Dus vraag je collega's, kennissen en vrienden uit het vak om lid te worden van Logeion!

Hoe draag ik iemand aan?
Een nieuw lid aandragen kan door een e-mail te sturen naar info@logeion.nl. Je geeft hierin aan wie je aandraagt en bij welke organisatie hij/zij werkzaam is. De persoon die je aandraagt, meldt zichzelf aan via de website: http://www.logeion.nl/lidworden. Bij het vakje 'Opmerkingen' mag jouw naam worden ingevuld. Wij houden de voordrachten en aanmeldingen in de gaten en zodra er een match is, ontvang je van ons een waardebon.


We zien je graag op een van onze bijeenkomsten!* De waardebon geeft gratis toegang tot bijeenkomsten met het label: CommunicatieCollege, CommunicatieLab, Enter-the-firm, How-to-Sessie, Vakimpuls, Webinar of Workshop. Zie: http://www.logeion.nl/agenda
** De contributie van het lidmaatschap in 2018 bedraagt € 205,00 excl. btw. Wanneer iemand in dienst is bij een onderneming met meer Logeion-leden, kan dit bedrag lager uitvallen. Young Professionals jonger dan 30 jaar betalen de helft.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht