Patty Huijbers nieuw bestuurslid Young Logeion

Patty_YL_705x220.jpgwoensdag 25 oktober 2017 10:46

Per 1 november versterkt Patty Huijbers het bestuur van Young Logeion. Patty gaat als bestuurslid profilering aan de slag om Young Logeion nog steviger op de kaart te zetten bij jonge vakgenoten. Het doel is naamsbekendheid vergroten en nieuwe leden aantrekken.

Door de redactie

Patty (27 jaar) werkt sinds september 2017 als projectmanager bij Aaaaha! Bureau voor Live Communicatie in Den Haag. Daar helpt zij opdrachtgevers om mensen mee te krijgen in hun verhaal en evenementen te organiseren die niemand wil missen. Patty studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar zij de researchmaster Modern History & International Relations volgde. Naast haar werk is zij ook lid van de Raad van Advies van de Academie van BKB | Het Campagnebureau.

Voor de ambities van Young Logeion deinst Patty niet terug: “Young Logeion heeft ontzettend veel te bieden aan jonge communicatiespecialisten, daar ben ik van overtuigd. Het is mijn missie dat jonge vakgenoten hiervan op de hoogte zijn, maar ik vind het bovenal belangrijk dat zij zich herkennen in het aanbod en zich welkom voelen om er gebruik van te maken.”

“Onze ambitie laat zich samenvatten in het woord ‘groei’. We willen dat Young Logeion top of mind is bij jonge vakgenoten en ons ledenaantal verdubbelen. Patty past goed binnen ons bestuur. Zij zit vol met ideeën en is gedreven door resultaat. Door de komst van Patty kunnen we een extra boost geven aan onze groei”, zegt voorzitter Mark Weijers.

Met de komst van Patty bestaat het bestuur van Young Logeion per 1 november uit: Mark Weijers (voorzitter), Debbie Barendregt (vicevoorzitter), Sjors Kremers (secretaris), Mirte Korenhof (bestuurslid programmering), Marly van Bragt (bestuurslid externe relaties), Freek Snelting (bestuurslid community management) en Patty Huijbers (bestuurslid profilering). Laura Peels (Communicatietalent 2017) ondersteunt het bestuur als adviseur.

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.