Meld je aan voor het Buddyprogramma 2018

Buddyprogramma_YL.jpgdinsdag 10 oktober 2017 14:51

Wil jij vakkennis en jouw visie op communicatie uitwisselen met een andere generatie? Wil je je laten inspireren door de frisse blik van een jongere generatie of de kennis van ervaren professionals uit het communicatievak? Meld je dan aan voor het Buddyprogramma van Young Logeion! Na het succes van vorig jaar worden voor de tweede keer junior en senior professionals aan elkaar gekoppeld om van én met elkaar te leren. Durf jij het avontuur aan?

Door Mirte Korenhof

Met het Buddyprogramma stimuleert Young Logeion ontmoetingen tussen jonge en ervaren communicatieprofessionals. Elke junior professional wordt aan een senior professional gekoppeld om gedurende een jaar van én met elkaar te leren. Als senior professional is dit de kans om het communicatievak door de ogen van de nieuwe generatie te beleven en je coachingskwaliteiten te verbeteren. Als junior professional krijg je een mentor, iemand die je de weg wijst in communicatieland en met wie je je carrièrepad kunt bespreken.

Hoe werkt het Buddyprogramma?
Het programma begint met een Kick-off, waar jij en je Buddy elkaar leren kennen. Dan gaat het programma van start en plan je met elkaar 3 á 4 Buddymeetings in. Per mail ontvang je inspiratie voor de Buddymeetings, maar uiteindelijk bepaal je met je buddy hoe je invulling geeft aan de meetings. In mei vindt een tussentijdse workshop plaats voor alle Buddies en kun je ervaringen uitwisselen met andere Buddies. In november 2018 sluiten we het Buddyprogramma af met een gezellige borrel.

  • Kick-off event op donderdag 14 december 2017rond 17:00 uur bij Yacht Utrecht (Reactorweg 47, 3542 AD Utrecht) – Aanwezigheid verplicht
  • 3 à 4 Buddymeetings tussen december 2017 en november 2018, samen in te plannen
  • Workshop op donderdag 17 mei 2018 rond 17:00 uur, locatie volgt
  • Afsluitende borrel op donderdag 15 november 2018 rond 17:00 uur, locatie volgt

Meld je aan
Meld je aan door een e-mail met je CV en korte motivatie (100 woorden) te sturen naar young@logeion.nl. Vermeld in je e-mail de volgende gegevens: naam, telefoonnummer, woonplaats, werkplaats, junior/ senior, functietitel en organisatie (of studie). Aanmelden kan tot en met 8 november 2017. Let op! Dit programma is alleen voor leden van Logeion en Young Logeion.

We nemen uiterlijk 28 november 2017 telefonisch contact op met je. In dat korte gesprek leren we jou kennen en kun je je wensen en verwachtingen kenbaar maken. Hierna krijg je per e-mail bericht of je gekoppeld bent. Het Buddyprogramma biedt plek voor 15 koppels. Er zijn geen kosten verbonden aan het Buddyprogramma.

« Terug

Reacties op 'Meld je aan voor het Buddyprogramma 2018'

Paul Kolken
Geplaatst op: 27-10-2017 11:14 Quote
Ben (nog) geen lid van Logeion maar gaarne bereid om 25 jaar ervaring over te dragen / te delen met jongere generaties.
Nieuw bericht

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari