Flitsenquête: stel dat een docent stage komt lopen?!

Survey_705x220.jpgwoensdag 04 oktober 2017 13:26

Hoe staat u er tegenover als een docent van een communicatieopleiding van een hogeschool of universiteit stage komt lopen in uw organisatie? Logeion en Loco (Landelijk Overleg Communicatie Opleidingen) onderzoeken of er behoefte is aan die mogelijkheid. Het invullen van de enquête vraagt vijf tot tien minuten van uw tijd en gaat ons naar verwachting veel interessante inzichten opleveren, die op 23 november tijdens de Logeion-netwerkconferentie Onderwijs & Communicatiepraktijk worden gepresenteerd.

Door André Manning

Brug versterken
Het is een wens van veel docenten: een stage in de praktijk. Om ervaring op de werkvloer op te doen, bijvoorbeeld. Of om eigen expertise in te brengen. Dit is één van de acties waarmee Logeion en Loco bekijken hoe zij de brug tussen opleiding en praktijk kunnen versterken.
Hoe staat u tegenover docentstages? Hoe lang? Welke vorm? Wat kost het en wat levert het op? Allemaal vragen waar we graag antwoorden op willen. Klik hier om de enquête in te vullen, het liefst voor komende dinsdag 10 oktober 12.00 uur.

Het onderzoek docentstages wordt uitgevoerd door studenten van Fontys Hogeschool Communicatie (Marly Hermans, Marije Hiemstra en Renee Selten) in opdracht van de Adviesraad Onderwijs en Professie van Logeion. Neem bij vragen contact op met Guido Rijnja (g.rijnja@minaz.nl) of André Manning (amanning@logeion.nl).

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari