Winnaar Rotterdams Communicatie Talent 2017 bekend

DannyKaan1.jpgdinsdag 03 oktober 2017 12:40

Op 25 september vond de uitreiking van het Rotterdams Communicatie Talent 2017 plaats. De 22-jarige Danny Kaan is gekozen als winnaar. De jury was onder de indruk van alle jonge talenten, maar koos voor Kaan vanwege zijn indrukwekkende ervaring op zijn jonge leeftijd bij grote bedrijven als Albert Heijn en Transavia, en zijn overtuigende en energieke presentatie.

Door Quirina van Spronsen

Juryvoorzitter Mark van der Roer (Gemeente Rotterdam) liet weten dat Danny Kaan met zijn 22 jaar een grote indruk op de jury maakte: “Danny kan gezien worden als het prototype van een generatie jonge mensen die zich enerzijds thuis voelen in de nieuwe media en daar zeer goed en creatief mee om kunnen gaan, en anderzijds een sterk strategisch inzicht hebben.”

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.