Bex* partner Centrum en Leerstoel Strategische Communicatie van Logeion

ondetekening-BEX.JPGdinsdag 05 september 2017 11:48

Namens Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, hebben Folkert Reith en André Manning een partnerovereenkomst met Bex*communicatie getekend. Bex* is één van de founding fathers van de Leerstoel Strategische Communicatie, die in 2008 is ingesteld. Met de ondertekening van de partnerovereenkomst door Noud Bex bevestigt Bex*communicatie het commitment voor de komende tijd bij de Leerstoel en het daarbij behorende Centrum voor Strategische Communicatie.

Door Celia Noordegraaf

Peter van den Besselaar is vanuit Bex de drijvende kracht achter de samenwerking tussen Logeion en het CSC. Als founding father kan hij ook iets zeggen over wat het partnerschap Bex* zelf heeft opgeleverd. Van den Besselaar: “Binnen Bex* werken wij heel planmatig aan de strategie en de bedrijfsontwikkeling. Daarvoor hebben we al tientallen jaren een raad van advies. Eén van de voordelen van het partnerschap is, dat je persoonlijk contact hebt met de hoogleraar Strategische Communicatie. Noelle Aarts trad toe tot onze raad van advies. Door haar spreken we binnen de raad voortdurend over de inhoud van het communicatievak en de maatschappelijke betekenis ervan. Dat is voor ons zeer waardevol gebleken.”

Bex Communicatie is gevestigd in Eindhoven en Amsterdam. Focusgebieden van Bex zijn: crisiscommunicatie, storytelling, issuemanagement, HR-communicatie, campagnes, verandercommunicatie en training en coaching.

 

Foto: (vlnr) Noelle Aarts, Noud Bex, Andre Manning, Folkert Reith

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht