Wit Communicatie partner Centrum en Leerstoel Strategische Communicatie van Logeion

ondertekening-Wit-communicatie.jpgdinsdag 18 juli 2017 10:00

Namens Logeion hebben Folkert Reith en André Manning een partnerovereenkomst met Wit Communicatie getekend. Door het partnerschap ondersteunt Wit Communicatie het Centrum voor Strategische Communicatie (CSC) en de daarbij behorende Leerstoel Strategische Communicatie. Doelstelling van CSC is het vakgebied strategische communicatie naar een hoger niveau te brengen door wetenschap en praktijk met elkaar te verbinden.

Door Celia Noordegraaf

Ronald Schepers, die namens Wit Communicatie de overeenkomst ondertekende: “Al vanaf de oprichting proberen we wetenschap een plek te geven in onze eigen praktijk. We willen niet alleen op onze intuïtie en gevoel afgaan, maar onze aanpak ook onderbouwen met modellen en theorieën die wetenschappelijk zijn getoetst. Maar soms is het nog niet zo makkelijk om in contact te komen met wetenschappers. Als bureau kun je niet zomaar hoorcolleges gaan volgen bij hoogleraren die jou interessant lijken. Door het Centrum voor Strategische Communicatie krijgen communicatieprofessionals en wetenschappers hopelijk makkelijker toegang tot elkaar.”

Wit Communicatie bestaat in 2017 tien jaar. Dit jubileum wordt onder meer gevierd met een masterclass op 5 oktober met hoogleraar Noëlle Aarts en futuroloog Freija van Duijne: Draagvlak in de wereld van het eigen gelijk.

Foto: (vlnr) Noelle Aarts, Ronald Schepers, Andre Manning, Folkert Reith, Celia Noordegraaf

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari