#deweekvan Mitchell

Mitchell van der Donkzondag 07 mei 2017 17:31

Er is weer een Young Professional die zijn werkweek laat zien! Het vak communicatie is breed en diep tegelijk. Werkzaamheden van communicatieprofessionals lopen ontzettend uiteen. Communicatie is een containerbegrip geworden, waardoor het voor studenten en starters lastig is om een compleet beeld te hebben van wat je met het vak kan. Met #deweekvan maken wij het vak weer wat tastbaarder. Deze week neemt Mitchell van der Donk, communicatieadviseur bij Novio Tech Campus, ons mee tijdens zijn werkweek.

Door Freek Snelting
Nieuwsgierig naar de werkweek van Mitchell? Hij plaatst dagelijks foto's, video's en informatie over zijn werkweek op het Instagramaccount van Young Logeion. Ook op onze Facebookpagina geven we jullie kijkjes in Mitchell's werkweek.

Wie is Mitchell?
Tsja, daar ga je al. Als young professional ben ik communicatieadviseur bij Novio Tech Campus. Maar als mens zou ik toch op de eerste plek zetten dat ik een jonge vader ben. In beiden gevallen kan je zeggen dat nooit een dag hetzelfde is. Naast mijn werk doe ik ook nog vrijwilligerswerk als voorzitter van de Communicatiekring Nijmegen. Een soort lokale Logeion, waar we professionals elkaar laten ontmoeten, kennis delen en inspireren. 

Afwisseling
Bovenstaande zaken bij elkaar geven natuurlijk veel afwisseling. Het is het combineren van drie verschillende werelden. Dat houdt het spannend en leuk. Ik werk parttime, zodat ik alles voldoende aandacht kan geven. Op maandag heb ik mijn vaste vrije dag, dinsdag staat vaak bol van overleggen en afspraken. De rest van de week bestaat uit followups, uitwerken en regelen. Novio Tech Campus is een bedrijvenverzamelterrein voor innovatieve bedrijven actief in Life Sciences, Health en High Tech/semiconductors. Een technische, hoogopgeleide wereld waar startups en multinationals naast elkaar werken. Daarnaast speelt ook politiek een grote rol in onze organisatie. Dit geeft meer dan voldoende uitdaging als communicatieadviseur! 

Op dit moment ben ik bezig met het uitzoeken van een aantal bureaus voor diverse opdrachten. Dat is extra leuk omdat ik hiervoor zelf aan bureauzijde heb gewerkt. Opeens valt nu op zijn plaats waarom salestrajecten altijd zolang duurden. 

« Terug

Reacties op '#deweekvan Mitchell'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari