Logeion sluit samenwerkingsovereenkomst met het ANP

Samenwerking-ANP.jpgdinsdag 11 april 2017 11:43

Namens Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, hebben Folkert Reith en André Manning een samenwerkingsovereenkomst met het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) getekend. Het ANP wordt kennispartner van Logeion, deelnemer aan het Centrum voor Strategische Communicatie en de Leerstoel Strategische Communicatie en sponsor van het jaarcongres C-DAY. De overeenkomst heeft een looptijd van een jaar.

Door de redactie

Logeion is blij met de partnerovereenkomst met het ANP. Logeion directeur André Manning: “Het ANP is een autoriteit in de wereld van journalistiek en communicatie. Het partnerschap is een mooie aanwinst voor Logeion waar de beroepsorganisatie en leden beter van zullen worden. We maken graag gebruik van de kennis, content en ondersteuning van het ANP. Omgekeerd vindt het ANP bij Logeion de deskundige en betrokken professionals die de rol van het ANP in de communicatiewereld verder kunnen versterken.”


“Voor het ANP zijn communicatieprofessionals een belangrijke partner”, zegt Edwin de Groot, manager marketing & producties van het ANP. “De zakelijke dienstverlening van het ANP is gericht op de ondersteuning van communicatieprofessionals. We leveren kennis en bieden een breed portfolio aan diensten en producten voor de totale communicatiecyclus – agendasetting, contentcreatie en –distributie, mediamonitoring en –analyse. De samenwerking met Logeion geeft ons een mooie kans om onze kennis en content te delen, het portfolio onder de aandacht te brengen en nog beter verbinding te maken met adviseurs, ondernemers en wetenschappers in dit vakgebied.”

Het ANP wordt sponsor van C­-DAY, het nationale vakcongres voor communicatieprofessionals, dit jaar op 1 juni in Nieuwegein. Daarnaast is het ANP partner van het Centrum voor Strategische Communicatie, het kenniscentrum van Logeion waar wetenschap en communicatiepraktijk elkaar ontmoeten. Edwin de Groot: “Het ANP denkt in die rol mee over onderzoeksprojecten, maakt de Leerstoel Strategische Communicatie mede mogelijk en neemt zitting in de Wetenschapsadviesraad. Bovendien zullen we nauw samenwerken met Young Logeion, de community voor studenten en professionals tot 30 jaar, onder meer op het onderwerp ‘het Communicatievak in 2025’.”

Voor meer details, lees het officiële ANP persbericht dat eerder vandaag is uitgestuurd.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari