Porter Novelli geeft reis naar New York aan winnend communicatietalent

porter-novelli.jpgvrijdag 23 december 2016 14:57

Paulien Zwiers, masterstudente Corporate & Organisational Communication, heeft woensdag de PN Com2026 gewonnen. Porter Novelli daagde communicatiestudenten in heel Nederland uit na te denken over de invulling van reputatiemanagement in 2026. De PN Com2026, in het leven geroepen door Porter Novelli ter ere van hun 35-jarig jubileum, biedt jong talent de kans hun licht te laten schijnen over reputatiemanagement in 2026.

Door de redactie

Jury
Communicatiestudenten van hogescholen en universiteiten in heel Nederland konden deelnemen aan de PN Com2026 door een kort essay in te sturen waarin ze hun visie geven op de ontwikkeling van communicatie. Uit de inzendingen werden de drie beste essays geselecteerd. Woensdag mochten de drie geselecteerde studentes hun essay verdedigen ten overstaan van een gerenommeerde jury van communicatie-experts. Betteke van Ruler (Professor aan de Universiteit van Amsterdam), Frederique Koning (Hoofd Communicatie WNF), Marc van Vuuren (Associate Professor Organizational Communication Universiteit Twente), Marco Dercksen (Marketingfacts) en Monique Botman (managing director van Porter Novelli Nederland) beoordeelden de presentaties op inhoud en overtuiging.

Vlammende pitch
De vlammende pitch van Zwiers sprong voor de jury het meest in het oog. Zwiers werkte in haar tien minuten durende betoog haar essay over het managen van reputaties in 2026 uit door middel van een geloofwaardige case. Reputatiemanagement zou volgens Zwiers anno 2026 succesvol zijn als er zou worden gekeken naar een drietal factoren. Analyse; het monitoren van hetgeen er speelt in het bedrijf, zowel op de werkvloer als in de markt. Authenticiteit en legitimiteit; het empoweren van employees om de reputatie van het bedrijf te onderbouwen en geloofwaardig te zijn tegenover consumenten en stakeholders en tot slot, het grenzeloos denken; waarbij zij aanspoorde altijd de verbinding te blijven zoeken met stakeholders.

Euforie
Met haar betoog heeft Zwiers een reis naar het hoofdkantoor van Porter Novelli in New York gewonnen. Ze zal daar ook voormalig CEO Karen van Bergen ontmoeten. “Geweldig om kennis te kunnen maken met een vrouw die zoveel weet over het communicatievak. Ik kan echt niet wachten!”, reageert ze euforisch na het in ontvangst nemen van haar cheque. Zwiers verwacht begin 2017 af te studeren en is inmiddels werkzaam als communicatieadviseur bij HVR Group in Den Haag.

« Terug

Reacties op 'Porter Novelli geeft reis naar New York aan winnend communicatietalent'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.