Communicatiepubquiz Young Logeion

Pubquizmaandag 19 december 2016 20:19

Herken jij marketingslogans met je ogen dicht? Noem jij zonder moeite de belangrijkste politieke figuren uit de Presidential Election? Draai jij je hand niet om voor de do’s en don’ts van social media? Communicatie is een breed vak, waarin we veel van elkaar kunnen leren. Alleen door samen te werken kun je zegevieren. Zo ook tijdens het eerste Young Logeion event van 2017. Luid samen met ons het nieuwe jaar in en leid jouw team naar de felbegeerde overwinning tijdens deze communicatiepubquiz!

Door Freek Snelting

Test én update je kennis over het communicatievak tijdens deze gezellige nieuwjaarsborrel. Bereid je voor op een avond vol leuke (communicatie)vragen, gemixte teams en een boost voor je netwerk. Om alvast even warm te draaien voor deze communicatiequiz geven we je alvast de eerste pubquizvraag mee: Ben jij erbij?

Is jouw antwoord ‘ja’, dan heb je het bij het juiste eind. Meld je aan door te mailen naar logeionyoungprofessionals@gmail.com en blijf op de hoogte via de Facebookpaginavan het event. Deelname is gratis en drankjes zijn voor eigen rekening. Gezellige vrienden en fanatieke collega’s zijn ook van harte welkom. 

Meer informatie en aanmelden

Datum Tijd en Locatie

donderdag 19 januari 2017 van 17:30 tot 20:00

Café De Deugniet 
Oudebrugsteeg 12, 1012JP Amsterdam

 

« Terug

Reacties op 'Communicatiepubquiz Young Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.