Young Logeion presenteert: de week van Lauren Stovers

maandag 12 december 2016 08:00

2016 is bijna ten einde. Er komen nog twee communicatieprofessionals voor #deweekvan. Waarom doet Young Logeion dit? Het vak communicatie is breed en diep tegelijk. Werkzaamheden van communicatieprofessionals lopen ontzettend uiteen. Communicatie is een containerbegrip geworden, waardoor het voor studenten en starters lastig is om een compleet beeld te hebben van wat je met het vak kan. Met #deweekvan maken wij het vak weer wat tastbaarder. Deze week neemt Lauren Stovers, Communicatieprofessional bij de Rabobank, ons mee tijdens haar werkweek.

Door Freek Snelting

Nieuwsgierig naar de week van Lauren Stovers? Bekijk haar week live op Instagram.com/younglogeion

Lauren Stovers
Sinds de afronding van mijn master Meertalige Professionele Communicatie aan de Universiteit Antwerpen ben ik werkzaam bij de Rabobank. Na mijn traineeship ben ik doorgestroomd naar de afdeling Communicatie & Corporate Affairs (CCA), waar ik sinds korte tijd als Communicatieprofessional werk. CCA wil met communicatie en belangenbehartiging een belangrijke impuls geven aan de reputatie (identiteit, merk) van de Rabobank. Door de inzet van een consistente communicatiemix, gericht op alle relevante stakeholders proberen wij de Rabobank continu als onderscheidend merk, met een ijzersterke reputatie neer te zetten. Vanuit de ‘Professionals Pool’ werken wij in agile teams aan diverse projecten. Zo werk ik o.m. aan een event, de Rabo Kunstcollectie en het jaarverslag.

Deze week
Het wordt voor mij een erg drukke week, omdat we woensdag het jaarlijkse Kerstconcert organiseren, in samenwerking met de Nederlandse Bachvereniging. Dit is het eerste, grote event waarin ik een belangrijke rol heb gehad; erg spannend dus! Voor de rest ga ik jullie vooral verrassen. Benieuwd naar mijn week? #deweekvan #deweekvanLauren

« Terug

Reacties op 'Young Logeion presenteert: de week van Lauren Stovers'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.