Logeion zoekt een ervaren bureaudirecteur

Zoiets.jpgvrijdag 25 november 2016 09:39

Logeion is op zoek naar een ervaren bureaudirecteur, voor de dagelijkse leiding van het verenigingsbureau. Daarnaast is de directeur ook secretaris van het Logeion-bestuur en het eerste aanspreekpunt van bestuursleden op het bureau. De directeur is daarmee de spin in ’t web die de voorzitter en bestuursleden ondersteunt bij de vertegenwoordiging van Logeion naar buiten toe. Hij/zij zoekt actief mee naar samenwerkingsmogelijkheden met andere partijen. De voorzitter van Logeion is het primaire boegbeeld van de vereniging. Zij wordt gevoed door de directie, de overige leden van het bestuur, het bureau en de leden.

Door Angela de Cock

Daarnaast zal de directeur op een aantal podia Logeion vertegenwoordigen. Logeion zoekt een ervaren verenigingsmanager. Iemand die de brug vormt tussen de drie pijlers van de vereniging, te weten Professionalisering, Programmering en Positionering en die zorgt voor verbinding tussen de vele initiatieven van bestuur, ledengroepen en medewerkers. De directeur heeft een dusdanig niveau dat hij/zij gesprekspartner is van het bestuur, ledengroepen en externe partijen. Daarnaast treedt de directeur waar nodig ook hands-on op.

We zoeken een meewerkend directeur die situationeel leidinggeeft aan de bureaumedewerkers. Een motiverende en coachende manager. Maar ook een professional die de financiën en ICT goed beheert en aantoonbaar in staat is om verbeteringen door te voeren. De directeur is een netwerker en gemakkelijk aanspreekbaar. Is organisatiesensitief en schakelt met een breed palet aan stakeholders. Heeft ervaring met het werken met vrijwilligers/leden, bij voorkeur bij een vereniging en heeft ook ervaring met het doorvoeren van veranderingen.

Logeion laat zich in deze procedure bijstaan door Marcel Gasseling van Gasseling Search. Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun interesse kenbaar maken door voor 11 december a.s. een bericht (inclusief actueel CV) te sturen aan info@gasselingsearch.nl. Voor meer informatie of het doorgeven van tips: Marcel Gasseling of Elise van Mil op 073-8200374.

Bekijk het volledige profiel op de website van Gasseling Search

 

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht