Draag jouw kandidaat voor als Communicatieman/vrouw of CommunicatieTalent van 2017

Commv.jpgvrijdag 11 november 2016 13:59

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar spraakmakende, professionele en/of inspirerende communicatieprofessionals, die hun stempel hebben gedrukt op een communicatiecase. Het kan bijvoorbeeld gaan om een landelijke of regionale campagne, een event, een project of programma of een intern verandertraject; het gaat dus om de volledige breedte van het communicatievak en werkterrein. Ken (of bén) jij de nieuwe Communicatieman/vrouw van 2017? Of weet jij wie het nieuwe CommunicatieTalent moet worden?

Door Angela de Cock

Laten we samen zorgen voor reuring; zet jouw netwerk en kanalen in en draag bij aan de verkiezing van de communicatietoppers van dit jaar. Voordragen kan tot en met 13 januari 2017. De winnaars worden bekendgemaakt op C-DAY, het nationale vakcongres voor communicatieprofessionals.

Voordragen Communicatieman/vrouw van 2017

Voordragen CommunicatieTalent van 2017

Meer informatie over de verkiezingen vind je op www.communicatieverkiezingen.nl. Of Twitter mee via #Commv17 en #ComTalent17.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.