Alfred Klaver nieuwe voorzitter TCC

Voorzitterswisseling-TCC-13-5-2016.jpgwoensdag 25 mei 2016 13:23

Alfred Klaver is de nieuwe voorzitter van de Toetsings- en Certificeringscommissie (TCC) van Logeion. Hij volgt vertrekkend voorzitter Ella Broos op, die na vier jaar afscheid neemt. In de afgelopen vier jaar zijn twee nieuwe opleidingen gecertificeerd. Ook heeft de TCC een professionaliseringsslag gemaakt. Dit door onder meer het instellen van een College van Beroep en het werken met een externe auditvoorzitter. Op de foto Alfred Klaver met Ella Broos.

Door de redactie

Klaver is manager Communicatie & Opleidingen bij de Stichting Nederlandse Algemene Kwaliteitsdienst Tuinbouw (Naktuinbouw). Dit expertisecentrum voor de tuinbouw deelt actief haar specialistische kennis met haar directe achterban (veredelings- en vermeerderingsbedrijven in de tuinbouw), nationale en internationale kennisinstellingen en het groene onderwijs. Vanuit zijn rol als manager Opleidingen is Klaver actief betrokken bij het Groenonderwijscentrum in Aalsmeer en de Human Capital Agenda (topsector Tuinbouw & Uitgangsmateriaal) van het ministerie van Economische Zaken.

Lees het eerste blog van Alfred Klaver over de mogelijkheden van certificering en de speerpunten van de TCC in 2016.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.