Certificeringscommissie (TCC) zoekt auditoren

LOGNW_TCC_quality.jpgwoensdag 18 maart 2015 14:09

Betrokken bij het vak? Begaan met de professionalisering ervan? Interesse in de beroepsniveauprofielen en het onderwijs? Dan ben jij wellicht de auditor die de Toetsings- en Certificeringscommissie (TCC) zoekt. Tijdens de certificeringstrajecten van de communicatieopleidingen, hebben we geregeld behoefte aan een onafhankelijke, scherpe, actieve professional, die als auditor kan optreden.

Door Corine Havinga

Een auditor bezoekt periodiek een les van de te certificeren opleiding en woont eventueel een examen of een (gedeelte) van een slotauditdag bij. Als auditor ben je per certificering ongeveer twee, hooguit drie dagdelen binnen 4 maanden aan de slag, uiteraard tegen een vergoeding. Logeion streeft ernaar 2 à 3 certificeringen per jaar te doen. De TCC zoekt een aantal auditoren, zodat er een compacte pool ontstaat, waarbinnen ook kennis en ervaring wordt opgebouwd. Heb je interesse of wil je meer weten? Bekijk het uitgebreide auditorenprofiel (in de rechterkolom) of bel met de voorzitter van de TCC, Ella Broos, op 06 5491 8877.

« Terug

Reacties op 'Certificeringscommissie (TCC) zoekt auditoren'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.