Twee nieuwe leden Toetsings- en Certificeringscommissie

LOGW_TCC_MariekeMirjam.jpgwoensdag 04 februari 2015 13:59

De Toetsings- en Certificeringscommissie (TCC) van Logeion verwelkomt twee nieuwe enthousiaste leden, Marieke Arends (op de foto links) en Mirjam van der Loo. Met hun komst zet de TCC het komende jaar in op het uitbreiden van het aantal gecertificeerde communicatieopleidingen. Ook is de webpagina over opleidingscertificering compleet vernieuwd

Door Angela de Cock

Marieke Arends werkt als communicatieadviseur projecten bij de gemeente Hillegom. Hiervoor werkte ze als adviseur bij de gemeente Den Haag, voornamelijk concern- en projectcommunicatie. Ook heeft zij een aantal jaar met haar gezin in Londen gewoond. Ze studeerde Toegepaste Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente

Mirjam van der Loo werkt als unitleider Bestuur en Communicatie bij de gemeente Leiden. Daarvoor werkte ze onder meer als communicatieadviseur bij Politie Hollands Midden en als communicatietrainer/adviseur bij (Boertien) Vergouwen Overduin. Ze is medeauteur van het boek Zakelijke communicatie voor professionals. Ook zit zij in de beroepenveldcommissie van de opleiding Communicatie van de Hogeschool Leiden.

Neem voor meer informatie een kijkje op de vernieuwde wegpagina: www.logeion.nl/opleidingscertificering. Je vindt hier ook de nieuwe flyer met meer informatie over opleidingscertificering én een blog van TCC-voorzitter Ella Broos.

« Terug

Reacties op 'Twee nieuwe leden Toetsings- en Certificeringscommissie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.