Toetsings- en Certificeringscommissie zoekt nieuw lid

LOGNW_Gecertificeerd.jpgdonderdag 08 januari 2015 16:39

Help je mee aan het verder professionaliseren van het vak? De TCC zoekt voor uitbreiding van de Toetsings- en Certificeringscommissie van Logeion een enthousiaste, creatieve, hands-on, trotse communicatieprofessional, die pret en professie graag combineert.

Door Daphne Smit

De TCC certificeert namens Logeion communicatieopleidingen, bouwt kennis op, audit, bezoekt opleidingen en zorgt zo voor nog beter communicatieonderwijs. Ze levert daarmee een bijdrage aan een stevige zichtbaarheid van het vakgebied. Meer weten over het werk en de commissie? Kijk dan op www.logeion.nl/opleidingscertificering. Interesse of vragen? E-mail de secretaris van de commissie, Eveline Boerrigter: eboerrigter@logeion.nl, of bel de voorzitter van de commissie, Ella Broos op 06 5491 8877. Zij kan al je vragen beantwoorden.

« Terug

Reacties op 'Toetsings- en Certificeringscommissie zoekt nieuw lid'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.