Dominique van Dam wint prijsvraag vakgroep Bedrijfsjournalistiek

LOGNW_vulpen.jpgmaandag 29 september 2014 16:37

Tijdens Logeion XL, de startbijeenkomst voor het Logeionjaar, organiseerde de vakgroep Bedrijfsjournalistiek een prijsvraag. Verschillende bezoekers van de stand vulden de zin ‘Bedrijfsjournalistiek is …’ aan en maakten daarbij kans op een mooie pen.

Door Bernadet Timmer

Winnaar is Dominique van Dam van Letters and Concepts, die de zin als volgt afmaakte: ‘een ‘buitenstaander’ die kritisch-positief kan bijdragen aan een corporate story, met focus op de branche-belangrijke onderwerpen.’ De pen is inmiddels naar haar onderweg.

« Terug

Reacties op 'Dominique van Dam wint prijsvraag vakgroep Bedrijfsjournalistiek'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.