AMEC International Summit komt naar Amsterdam

LOGNW_onderzoeksresultaten.jpgvrijdag 28 februari 2014 16:04

AMEC, de wereldorganisatie voor mediaonderzoeksbureaus, houdt zijn internationale jaarcongres dit jaar in Amsterdam. Meer dan 200 vertegenwoordigers van wereldwijde onderzoeks- en PR-bureaus komen 11 en 12 juni naar de hoofdstad. Dit is een mooie kans voor communicatieprofessionals om kennis te delen over onderzoek. Logeion is mediapartner van het evenement. Daardoor kun je als Logeion-lid met korting deelnemen aan het congres.

Door Britt de Rooij

Barry Leggetter, directeur van AMEC: ‘We willen luisteren naar en leren van de beste PR-leiders ter wereld zodat we ons werk als mediaonderzoekers aan kunnen passen aan hun manier van denken.’ De nadruk ligt tijdens het congres op hoe PR-bureaus metingen kunnen integreren in hun organisatie en hoe professionals beter samen kunnen werken met onderzoeksbureaus.

Het tweedaagse congres wordt gevuld met presentaties van directeuren van grote internationale communicatieadviesbureaus zoals Ketchum, Ogilvy en Edelman. Andere sprekers zijn: Alex Aiken, directeur communicatie bij de Britse overheid en dr. Olivier Oullier, professor gedragswetenschappen aan de Aix-Marseilles Universiteit. Verder staan er verschillende workshops en debatten op het programma. Op de laatste dag worden de winnaars van de AMEC International Awards bekend gemaakt.

Publistat, de Nederlandse marktleider in mediaonderzoek, is hoofdsponsor van het evenement. Jeroen Scholten van Publistat: 'Het AMEC-congres is het beste evenement op ons werkterrein. Wij zijn verheugd en vereerd dat we het naar Nederland kunnen halen. Het sluit goed aan bij onze ambitie om ervoor te zorgen dat het communicatievak net zo serieus wordt genomen als andere bedrijfsdisciplines.'

Binnenkort kunnen Logeion-leden zich via een speciale link aanmelden om gebruik te maken van de korting. Meer informatie over AMEC en het congres.

« Terug

Reacties op 'AMEC International Summit komt naar Amsterdam'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.