Doe mee aan onderzoek 'Framing the crisis' van de UvA

LOGnw-research-landscape.jpgdinsdag 11 februari 2014 14:23

De vakgroep Crisiscommunicatie en Issuemanagement werkt samen met een onderzoeksteam van de Amsterdam School of Communication Research (ASCoR) van Communicatiewetenschap van de UvA aan een onderzoek naar het communicatiebeleid van communicatieprofessionals in tijden van crisis. Doe mee aan dit onderzoek 'Framing the crisis'. De vragenlijst wordt ook verspreid onder communicatieprofessionals in andere Europese landen. De resultaten worden gepresenteerd op 6 november.

Door Britt de Rooij

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Deelname aan deze survey is volledig anoniem, je zult niet gevraagd worden naar je naam of die van de organisatie waarvoor je werkt. Meer over de achtergrond van dit onderzoek vind je hier. 

Je kunt deelnemen aan deze vragenlijst door deze link te volgen: https://nlpsych.qualtrics.com/SE/?SID=SV_eULS9IbdlHZUHoV

Je ontvangt uiteraard als je dit wilt een verslag van de resultaten. De vakgroep Crisiscommunicatie & Issuemanagement organiseert bovendien op 6 november 2014 een bijeenkomst in Amsterdam over de resultaten van dit onderzoek. Noteer deze datum vast in je agenda als je hierin geïnteresseerd bent.

Bij voorbaat hartelijk dank voor je medewerking en mochten er vragen zijn dan beantwoordt onderzoeker Toni van der Meer deze graag. Neem contact op via: 020-5253520 of G.L.A.vanderMeer@uva.nl.

Logeion
Folkert Reith, Programmamanager Logeion
Peter Smit, voorzitter Vakgroep Crisiscommunicatie & Issuemanagement

Amsterdam School of Communication Research (ASCoR)
Dr. Piet Verhoeven
Prof. dr. Hans Beentjes
Prof. dr. Rens Vliegenthart

« Terug

Reacties op 'Doe mee aan onderzoek 'Framing the crisis' van de UvA'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.