Genomineerden verkiezingen Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent van het Jaar 2013 bekend

Genomineerden-commv13.jpgmaandag 28 oktober 2013 12:29

Marjolijn Meynen (Rijksmuseum), Martin Kersbergen (DELA) en Annette Klarenbeek (Hanzehogeschool Groningen/ Hogeschool Utrecht) zijn de drie genomineerden voor de verkiezing Communicatieman/vrouw van het Jaar 2013. De jury heeft deze drie communicatieprofessionals genomineerd vanwege hun opvallende prestatie op communicatiegebied in het afgelopen jaar.

Door Marylse Toxopeus


Marjolijn Meynen is genomineerd vanwege haar vooruitstrevende en creatieve communicatiestrategie voor de indrukwekkende heropening van het Rijksmuseum. Martin Kersbergen heeft met zijn innovatieve en effectieve aanpak de succesvolle campagne Delavoorelkaar op de kaart gezet. Annette Klarenbeek staat op het podium voor haar communicatiestrategie voor het grootschalig DNA-onderzoek voor de moord op Marianne Vaatstra.

De jonge talenten Marlous Nooi (Gemeente Zaanstad), Elise de Groot (HVRGroup) en Tobias Mauel (De Lage Landen) gaan met elkaar de strijd aan om de titel CommunicatieTalent van het Jaar 2013 (voor jonge professionals tot 30 jaar).

De feestelijke verkiezingsavond vindt plaats op dinsdag 3 december 2013 in dierentuin Artis te Amsterdam. De avond wordt gepresenteerd door Jack de Vries, Strategy Director bij Hill & Knowlton. Johan Fretz, columnist, schrijver en cabaretier, is de keynote speaker.

Onder het toeziend oog van de vakkundige jury en meer dan 200 communicatieprofessionals strijden de finalisten om de felbegeerde titels.
De jury, bestaande uit voorzitter Richard van der Eijk (Unilever), Noelle Aarts (WUR/UvA Logeion-leerstoel), Jeroen van Seeters (Hill & Knowlton), Rocco Mooij (vakblad Communicatie), Gonda Duivenvoorden (SRM) en Dick Koopman (Yacht), bepaalt, met de stem van het publiek, de winnaars van beide prestigieuze prijzen.

Sponsors
De verkiezingen worden mede mogelijk gemaakt door: vakblad Communicatie, Yacht, SRM, De Redactie, Unilever, DirectResearch en USG Marketing, Communication & Sales Professionals.

Meer informatie en aanmelden.

« Terug