Tien kandidaten op shortlist Communicatieman/vrouw 2013

LOGNW_banner-commv-2013-landscape.jpgdonderdag 10 oktober 2013 10:57

De selectiecommissie van Logeion heeft tien kandidaten geselecteerd die kans maken op de titel Communicatieman of -vrouw van het Jaar 2013. De commissie heeft uit de totaal 21 voordrachten tien kandidaten gekozen die het beste voldoen aan de criteria. De selectiecommissie was zeer te spreken over de kwaliteit van de kandidaten. Eind oktober kiest de jury uit deze tien kandidaten de drie finalisten. Zij presenteren zich tijdens de verkiezingsavond op dinsdag 3 december in Artis Amsterdam voor de jury en het publiek.

Door Samantha van der Neut

De tien kandidaten voor de titel zijn (in willekeurige volgorde):

  1. Dina-Perla Marciano, Communications & PR Director DP Media
  2. Joyce Veekman, SVP Corporate Communication KLM, Royal Dutch Airlines
  3. Mirjam Otten, Directeur Communicatie Gemeente Amsterdam
  4. Gijs Mensing, Programmamanager Top Employer ING
  5. Sander Haas, Manager PR & Communicatie Asito
  6. Martin Kersbergen, Manager Corporate Communicatie coöperatie DELA
  7. Annette Klarenbeek, Lector Communication & Sustainable Society Hanzehogeschool Groningen, Hogeschoolhoofddocent Hogeschool Utrecht, lectoraat Crossmediale Communicatie in het publieke domein
  8. Anne Christin Erbe, Manager PR en Perscontacten Koninklijk Concertgebouworkest
  9. Marjolijn Meynen, Hoofd Communicatie & Marketing Rijksmuseum
  10. Frank Haagsman, Manager Corporate Communicatie Jumbo Supermarkten

CommunicatieTalent verkiezing
Vrijdag 11 oktober vindt de selectiedag plaats voor de CommunicatieTalent van het Jaar verkiezing. In het juryberaad van eind oktober kiest de jury voor deze verkiezing twee finalisten. Zij gaan op dinsdag 3 december in Artis met elkaar de strijd aan om de titel CommunicatieTalent van het Jaar 2013.

Aanmelden
Meld je nu alvast hier aan voor deze feestelijke verkiezingsavond! Meer informatie over de verkiezing vind je op de website of bel naar Marylse Toxopeus van Logeion, telnr. 070-346 70 49.

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.