Dag van de Info-film op Nederlands Filmfestival

LOGNW_NFF.jpgdonderdag 12 september 2013 14:29

Op donderdag 3 oktober staat het Nederlands Filmfestival (NFF) in Utrecht in het teken van de Info-film. De 30 mooiste en opvallendste opdrachtfilms van het afgelopen jaar worden op dit evenement vertoond. Deze films zijn in opdracht gemaakt van bedrijven, instellingen, musea, overheden en doorgaans niet voor een groot publiek te zien. Logeion is mediapartner van de Dag van de Info-film.

Door Edita Artemis

Het genre gaat van animatie, viral, documentaire tot fictiefilm. Communicatie-afdelingen zijn vaak nauw betrokken bij de totstandkoming van dit soort films. Vivienne van den Assem is de host van het evenement en gaat in gesprek met de makers, producenten en opdrachtgevers.

De middag duurt van 13:00 tot 17:00 uur, locatie Blauwe Zaal Stadsschouwburg Utrecht. De dag van de Info-film is een vervolg op het succesvolle Festival de Gouden Reigers, dat vorig jaar in instituut Beeld en Geluid werd georganiseerd. 

Kaartjes a €9,50 zijn te bestellen bij Logeion-lid Jan Willem Wirtz: jan-willem@wirtzfilm.nl.  Binnenkort staat in de Weekly meer over het programma van de middag.  http://www.filmfestival.nl/publiek/festival/blokkenschema/programma-03-10/

« Terug