Logo Zoeken
Masterclass Online

Geluk!... & Communicatie – prof.dr. Ap Dijksterhuis & drs. Gert Slob

dinsdag 14 december 2021 van 15:30 uur tot 17:15 uur
Geluk!_705x220.jpg

Steeds meer professionals verdiepen zich in het vergroten van geluk. Uit onderzoek blijkt keer-op-keer: een organisatie waarin mensen gelukkig zijn, presteert beter. Gelukkige werknemers zijn meer betrokken bij de organisatie, productiever, creatiever en werken beter samen. Prof.dr. Ap Dijksterhuis en drs. Gert Slob van de Behavior Change Academy nemen je mee in alle ins en outs van de wetenschap van geluk. Welke rol heb jij als communicatieprofessional in het verhogen van geluk?

Deze masterclass is tot stand gekomen in samenwerking met onze kennispartner Behavior Change Academy.

Steeds meer professionals verdiepen zich in het vergroten van geluk. En dat is niet gek. Geluk is een bron, geluk faciliteert. En uit onderzoek blijkt keer-op-keer: een organisatie waarin mensen gelukkig zijn, presteert beter. Gelukkige werknemers zijn meer betrokken bij de organisatie, productiever, creatiever en werken beter samen. Bovendien zijn ze veel minder vaak ziek. Maar wat is geluk precies, hoe kun je het meten en hoe kan je werkgeluk stimuleren?

In deze online masterclass nemen prof.dr. Ap Dijksterhuis en drs. Gert Slob van de Behavior Change Academy je mee in alle ins en outs van de wetenschap van geluk. Je leert welke determinanten geluk bepalen en hoe je deze kunt beïnvloeden. Tijdens de masterclass krijg je praktische handvatten om het geluksniveau van jouw organisatie (of privéleven) te beïnvloeden.

Naast dat we samen stil staan bij de theorie, gaan we ook in gesprek over de praktijk. Welke rol heb jij als communicatieprofessional in het verhogen van geluk? En hoe zou je dat de volgende werkdag al kunnen toepassen? Maar ook… hoe ver reikt je invloed of mag/wil je gaan als organisatie?

Ben je nieuwsgierig naar dit onderwerp wil je graag samen met vakgenoten ontdekken of en hoe communicatie kan bijdragen aan geluk en employee engagement? Dan is dit webinar een goede springplank.
            BCA logo_200x200

Over de sprekers

Ap Dijksterhuis_vierkant.jpg

Ap Dijksterhuis

Ap Dijksterhuis bestudeert geluk. Hij inspireert anderen door het schrijven van boeken en het geven van lezingen. Bovendien probeert hij de wereld mooier te maken door inzichten uit de gedragswetenschap toe te passen met verschillende ondernemingen. Ap wordt zelf gelukkig van inspirerende mensen, van reizen, van schrijven en van lekker eten en drinken in goed gezelschap.
Gert Slob_vierkant.jpg

Gert Slob

Gert Slob is directeur bij de Behavior Change Group en werkzaam als docent bij onderwijsinstituut Behavior Change Academy. Gert houdt zich als ervaren gedrags- en organisatiepsycholoog bezig met transitie vraagstukken waar het gaat om het veranderen van de mindset van je doelgroep om tot duurzame gedragsverandering te komen. Gert gelooft dat succesvolle verander pogingen meer behelzen dan het veranderen van het systeem en pleit voor een mensgerichte aanpak. Alleen wanneer je de onderstroom van de organisatie in beeld hebt kun je de verschillende lagen van de organisatie motiveren aan de slag te gaan met de gevraagde verandering en de transitie maken naar een wendbare en lerende organisatie. Gert is als spreker in staat het publiek te inspireren anders naar elkaar én menselijk gedrag in het algemeen te kijken.

Prijzen

Niet-Leden
€ 85,00

Voor deze masterclass is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 45,00
Young Logeion: € 22,50
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 6 december 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.