Logo Zoeken
Online

Vergroot je bereik op LinkedIn - Marieke Schouten en Christ Coolen

dinsdag 13 juli 2021 van 16:00 uur tot 17:15 uur
LinkedIn_705x220.jpg

Christ Coolen (Zelfstroom) en Marieke Schouten (Schrijver met een missie) kennen elkaar via LinkedIn. De gemeenschappelijke deler is hun fascinatie voor algoritmes. Christ geeft je vanuit zijn rol als marketeer inzicht in het vergroten van je bereik op LinkedIn. Marieke focust op de inhoudelijke content en leert je hoe je op LinkedIn mensen je verhaal intrekt. Je krijgt praktische tips en inspiratie om je content vandaag nog actief, levendig en persoonlijk te maken!

Christ Coolen en Marieke Schouten kennen elkaar via LinkedIn. De gemeenschappelijke deler is hun fascinatie voor algoritmes. Christ geeft je vanuit zijn rol als marketeer inzicht in het vergroten van je bereik op LinkedIn. Marieke focust op de inhoudelijke content en leert je hoe je op LinkedIn mensen je verhaal intrekt. 

Deel 1: het algoritme
Waarom gaat op LinkedIn het ene bericht compleet viraal en blijft de andere boodschap onopgemerkt? Marketeer Christ Coolen (Zelfstroom) legt uit hoe jij je bereik op LinekdIn vergroot. Hij geeft je op een begrijpelijke manier inzicht in het het algoritme en vertaalt dit direct naar praktische tips en trucs voor jouw bereik. Hierna weet jij precies wat je wel én niet en wanneer moet posten op LinkedIn!

Deel 2: doorbreek je writersblock!
Wat houdt je tegen om content te plaatsen, je vakkennis te delen en jezelf te profileren op LinkedIn? Marieke Schouten (Schrijver met een missie) deelt tips, openingszinnen en voorbeelden om vakinhoud te voorzien van een persoonlijke twist. Je krijgt inspiratie om je berichten voor LinkedIn actief, levendig en persoonlijk te maken:

  • Voorbeelden van vakinhoud op LinkedIn met een persoonlijke twist
  • Hulp- en openingszinnen om de aandacht te trekken
  • Trucs om je teksten actief en levendig te maken
  • Veel voorkomende valkuilen
  • De elementen om een sterke anekdote te schrijven

Over de sprekers

Christ Coolen_200x200.jpg

Christ Coolen

Christ Coolen is marketingmanager bij Zelfstroom en initiatiefnemer van de leukste nieuwsbrief over marketing & media. Als hij een onderwerp induikt pluist hij het tot op de bodem uit.
marieke schouten.png

Marieke Schouten

Het winnen van een schrijfwedstrijd was voor communicatieprofessional Marieke Schouten de aanleiding om voor zichzelf te starten. Als Schrijver met een missie verpakt ze grote hoeveelheden informatie tot een lekker leesbaar verhaal. Met haar achtergrond in voorlichtingscampagnes, online marketing & social media staat voor haar één ding vast: een sterke campagne begint bij een goed verhaal, als dat goed op papier staat ontstaat er een organisch proces.

Prijzen

Niet-Leden
€ 35,00

Voor deze Online Vakimpuls is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 17,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 5 juli 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.