Logo Zoeken
Online

Beter luisteren - Harry van de Pol

dinsdag 23 maart 2021 van 15:00 uur tot 17:00 uur
Harry van de Pol_705x220.jpg

We weten het allang: communiceren is oneindig meer dan zenden en ontvangen. Steevast komt uit onderzoek onder communicatieprofessionals naar voren dat luisteren de kern is waar goede communicatie om draait. Hoe gaat dat in zijn werk: ‘goed luisteren’? Hoe gebruik je die vaardigheid optimaal in je werk? Welke rol spelen emoties bij goed luisteren?

Harry van de Pol, auteur van verschillende bestsellers en in Nederland dé specialist als het gaat om professioneel luisteren, neemt je mee in de theorie van luisteren de werking van emoties. In een paar energieke break-outs ga je zelf aan het werk en ontdek je dat beter luisteren en goed voelen van emoties jouw werk veel effectiever en veel leuker maakt!




We weten het allang: communiceren is oneindig meer dan zenden en ontvangen. Steevast komt uit onderzoek onder communicatieprofessionals naar voren dat luisteren de kern is waar goede communicatie om draait.

  • Hoe gaat dat in zijn werk: ‘goed luisteren’?
  • Hoe gebruik je de vaardigheid ‘luisteren’ optimaal in je werk?
  • Waarom is luisteren een gevende beweging én een uitnodiging aan de ander?

Het goede nieuws is dat je het kan leren en dat je jezelf kan trainen in een betere luisteraar worden.

Goed luisteren naar de ander begint met goed luisteren naar jezelf, ook naar emoties. Emoties kun je benutten om effectiever te zijn in je werk. Ze vormen een onmisbaar navigatiesysteem om te verbinden met anderen. Toch werken veel professionals vooral met hun hoofd en ervaren emoties vaak als lastig, onplezierig en niet-functioneel.

Harry van de Pol, auteur van verschillende bestsellers en in Nederland dé specialist als het gaat om professioneel luisteren, gaat de uitdaging aan. In (slechts!) twee uur tijd gaat hij aan de slag met het onderwerp luisteren, en hoe je daar doeltreffend emoties bij gebruikt. Hij neemt je mee in theoretische inzichten over luisteren en het voelen van emoties.

Ga zelf aan de slag
In een paar energieke break-outs ga je zelf aan het werk met praktische oefeningen en opdrachten. Je ontdekt dat beter luisteren en goed voelen van emoties jouw werk veel effectiever en veel leuker maakt!

Deze Masterclass@home helpt je om bewuster te worden van de kracht van goed luisteren. En daagt je uit om professioneel te gaan ‘spelen’ met je emoties en je zogenaamde soft skills te verbeteren. Nieuwsgierig? Schrijf je in!

Als deelnemer ontvang je gratis het boek Goed voelen van Harry van de Pol en Michelle van Dusseldorp t.w.v. € 34,95!

Over de sprekers

LOGNW_Harry van de Pol_vierkant.jpg

Harry van de Pol

Harry gelooft meer in nabijheid dan in 'professionele afstand'. In zijn werk als open trainer, coach en inspirator staat zijn overtuiging centraal dat je nooit echte persoonlijke bevrediging kunt bereiken door te zorgen dat je alleen zelf aan je trekken komt. Alles wat hij doet is er daarom op gericht om mensen van binnenuit te bewegen zich betekenisvol in te zetten voor een ander. Door zijn plezierig betrokken manier van doorvragen - die je soms het gevoel geeft dat hij wel heel dichtbij komt - laat hij je merken wat het betekent om écht te luisteren. Harry schreef ‘Harthorend, Luisteren voor professionals’. Zijn nieuwste boek 'Goed Voelen' schreef hij samen met Michelle van Dusseldorp.

Prijzen

Niet-Leden
€ 110,00

Voor deze Masterclass@home is de Logeion-waardebon niet geldig

Als deelnemer ontvang je gratis het boek Goed voelen van Harry van de Pol en Michelle van Dusseldorp t.w.v. € 34,95.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 55,00
Youn Logeion: € 27,50
Niet-leden: € 110,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 15 maart 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.