Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt - Bart Derison

Cover Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt.pngdecember 2020

Recensent: Tom van der Weegen

Voor de communicatieprofessional die zich met omgevingscommunicatie bezighoudt, is dit boek van de Vlaamse Bart Derison een aanrader. Geen filosofische vergezichten of getheoretiseer, maar een op de praktijk gericht boek(je) dat boordevol nuttige tips, strategieën en werkvormen staat.

In tien overzichtelijke hoofdstukken schetst Derison de belangrijkste ingrediënten van “projecten die zich dicht bij de burger afspelen”. Denk aan onderwerpen als omgaan met weerstand, de invloed van bestuur en politiek, en communicatie binnen de projectorganisatie.

Aan de hand van zeer herkenbare en geestige anekdotes leidt Derison je naar zijn strategische modellen en praktische werkvormen, die vrijwel zonder uitzondering zeer goed toepasbaar (b)lijken in de praktijk. Sommige daarvan zullen je ongetwijfeld bekend voorkomen, maar in de vele tips en modellen is het heerlijk grasduinen naar nieuwe ideeën waar je je voordeel mee kunt doen.

Bovendien dient Derison het panklaar voor je op door zijn schema’s en werkmodellen op zijn website te zetten, waar je ze eenvoudig kunt downloaden. Slimme PR natuurlijk, maar toch ook erg handig.

Laat ons zeggen dat dit boek de shit is als je je afvraagt hoe je de communicatie van die nieuwe weg, luchthaven of steenkolencentrale nu eens aan zult pakken.

Titel: Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt Bart Derison

Auteur: Bart Derison

Uitgever: Politeia

Jaar van uitgave: 2019

ISBN nummer: 978-2-509-03571-4        

Aantal pagina's: 112

Prijs: € 20,00

Aantal sterren: 4 sterrren

« Terug

Reacties op 'Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt - Bart Derison'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.