Crisiscommunicatie voor iedereen - Frank Peters

cover-crisis communicatie yvonne.jpgmaart 2019

Recensent: Yvonne van Vliet

Jarenlang bouw je aan een excellente reputatie voor jouw organisatie. En één crisissituatie kan al dat werk teniet doen als je het niet juist aanpakt. Waar je vroeger 24 uur had om te reageren op een crisis heb je nu 24 minuten. Hoe pak je dat aan?

Een goede voorbereiding is in dit geval niet het halve werk, maar bijna het hele werk. Een goed begin is het lezen van ‘Crisiscommunicatie voor iedereen’, als je helemaal nog geen kennis hebt van crisiscommunicatie. Frank Peters geeft in ieder hoofdstuk een belangrijke tip, regel of advies, zodat je geen grote (beginners)fouten maakt tijdens een crisis. Dit maakt het een uitstekend boek voor de communicatieprofessional die op zoek is naar basisinformatie over crisiscommunicatie en geen fouten wilt maken in die eerste cruciale 24 minuten van een crisis. Het boek bestaat uit losse toepasbare tips, maar die staan niet in een logische volgorde en vormen samen geen stappenplan. Wil je weten wat je absoluut wel of niet moet doen in crisiscommunicatie? Dan is dit het boek voor jou. Maar wil je een crisisplan maken en weten hoe je te werk gaat? Dan is de informatie in dit boek niet toereikend genoeg.

Titel: Crisiscommunicatie voor iedereen
Auteur: Frank Peters
Uitgever: Futuro Uitgevers BV
Jaar: 2018
ISBN: 978-94-9293-917-3
Aantal pagina’s: 137
Kosten: €18,95 of € 9,99 (e-book)
Aantal sterren: 3 sterren

 

« Terug

Archief > 2019

december

oktober

augustus

juli

mei

maart

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.