Het geheim van € 100.000 per jaar - Laura Babeliowsky

Het-geheim-van-100000-per-jaar.jpgdecember 2016

Recensent: Andrea Willemse
Als de titel je niet aanspreekt, dan toch zeker de ondertitel: ‘Heel goed verdienen met het werk dat je het liefste doet’. Wie wil dat nou niet? Met haar boek richt Laura Babeliowsky zich op zzp’ers. Zij zitten vaak gevangen in een ‘urenweb’: het aantal uren dat je kunt werken is bepalend voor wat je verdient. Babeliowsky geeft aan dat we anders moeten denken: opdrachtgevers willen niet je uren, ze willen dat jij een oplossing biedt voor een probleem.

Bij het bepalen van je aanbod gaat het om je passie en eigenheid. Wat zijn je drijfveren? Wat kun jij oplossen en voor wie? Van dat aanbod kun je een product maken, met een naam, prijs en belofte. Een product dat je kunt vermarkten naar je doelgroepen. Je kunt het differentiëren en schaalbaar maken, bijvoorbeeld door cursussen, workshops of vipdagen te organiseren. Met bijbehorende prijskaartjes. En dan komen de euro’s een stuk gemakkelijker jouw kant op dan toen je nog ‘uurtje-factuurtje’ werkte.

Heb moed en ga het gewoon doen, is de boodschap. Zo kun je de stap naar € 100.000 (of meer) snel zetten. Dus ondernemende zzp’ers die meer willen: investeer € 22,50 en pak die ton!

Titel v.h. boek:           Het geheim van € 100.000 per jaar

Auteur:                      Laura Babeliowsky

Jaar van uitgave:        2016

Uitgever:                   Van Duuren Media

ISBN-nummer:           978 90 8965 290 4

Aantal pagina’s:          160 pagina’s

Kosten:                       22,50 euro

Aantal sterren:           

« Terug

Archief > 2016

december

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.