Hoe coach ik mijzelf tot strategisch communicatieadviseur; werkboek - Karel Winkelaar en Wilma Kossen

Hoe-coach-ik-mijzelf.jpgfebruari 2016

Recensent: Marie-Louise de Jong
In tegenstelling tot het lijvige boek over de communicatieadviseur op een strategische positie (2012), hebben Winkelaar en Kossen nu ook een compact werkboek geschreven voor communicatieadviseurs die zichzelf willen coachen tot strategisch communicatieadviseur. Het werkboek lijkt op zichzelf gebruikt te kunnen worden. Vier stappen kent het: spiegel, ambitie, strategie, beloning.

Bij elke stap horen opdrachten. In het boekje is ruimte antwoorden op te schrijven. Dat lijkt wat overbodig, maar de auteurs zullen dit bij potentiële lezers gecheckt hebben.
Na stap 1 en 2 weet je wie je bent en wat je wilt, maar je omgeving is ook kritische succesfactor. Stap 3 helpt je uit te zoeken welke hulp is om verder te komen, zoals coaching of training. En stap 4 moedigt je aan na te gaan of alle eerder genoteerde doelstellingen behaald zijn. Niet alleen door er zelf over na te denken maar ook door navraag te doen in je omgeving.
Met dit boekje staan veel relevante vragen op een rijtje en daarmee is het een prima hulpmiddel voor communicatieadviseurs die serieus over hun positie willen nadenken.

Titel v.h. boek:            Hoe coach ik mijzelf tot strategisch communicatieadviseur; werkboek
Auteur:                       Karel Winkelaar en Wilma Kossen
Jaar van uitgave:         2015
Uitgever:                     Leporello
ISBN-nummer:            978 90 79624 10 2
Aantal pagina’s:           95 pagina's
Kosten:                       €17,90
Aantal sterren:             3

« Terug

Archief > 2016

december

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.