Volgen voor gevorderden. vergroot de impact van je leiderschap - Caroline Perrée

C#5 Volgen voor gevorderden.jpgjuni 2015

Recensent: Peter van den Besselaar
Dit boek geeft verschillende invalshoeken over ‘volgerschap’. Er staan veel adviezen in voor volgende leiders. Tegelijkertijd geeft het boek inzichten en tips voor iedereen die leiding ontvangt. Sterke leiders weten wanneer ze vooral ruimte moeten geven, vragen stellen en hun tempo verlagen.

Het boek is opgebouwd zoals een tocht door de bergen, van basiskamp via de tocht naar de berghut aan de top. Trainer/coach Caroline Perrée ziet gemakkelijk verbanden en geeft veel doorkijkjes en tips die inspireren. Een springerig denker.

In ieder gesprek kan de kiem zitten voor een goed idee. Dit boek geeft veel leuke handvatten voor die gesprekken. De slimme theorieën worden wat oppervlakkig behandeld, wel voorzien van eigen en praktische voorbeelden. Best een inspirerend boek, als de lezer zich niet te veel stoort aan de stijl. De auteur ‘praat’ met de lezer: “Doe moeite. Stem af en spiegel. Luister. Stel vragen.” “Zie de ander als mens in plaats van als een verzameling standpunten waar jij het niet mee eens bent.” Ik denk dat de auteur zélf ontmoeten leuker is dan op papier.

Titel v.h. boek:            Volgen voor gevorderden. vergroot de impact van je leiderschap.
Auteur(s):                  Caroline Perrée
Uitgever:                     Lev. Boeken
Jaar van uitgave:        2015
ISBN-nummer:           978 94 0050 569 8
Aantal pagina’s:          256
Kosten:                        € 19,95
Aantal sterren:             3

« Terug

Reacties op 'Volgen voor gevorderden. vergroot de impact van je leiderschap - Caroline Perrée'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2015

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.