Like this! De route naar een geslaagde social media bedrijfsstrategie - Laura Hamer

C#5 Cover Like this.jpgjuni 2014

Recensent: Jaap de Bruijn
Het is niet de vraag hoe het werkt, maar wat je er mee kunt. En precies díe vraag staat centraal in 'Like this!' van Laura Hamer. Ook al suggereert de titel misschien anders (Like!), het boek gaat zeker niet alleen over Facebook. Eigenlijk is het een theoretische en praktische gids door de wereld van social media.

Het boek begint met een stevige dosis theorie en achtergronden over social media en de waarde ervan als ruggengraat van de deel-economie. Alles heel toegankelijk opgeschreven en geïllustreerd met overzichtelijke schema's of grafieken.

Het hart van het boek wordt gevormd door de Social Media Roadmap: hoe kun je als bedrijf of organisatie een strategie ontwikkelen en social media toepassen op een manier die doel treft en niet uit de hand loopt? Het laatste hoofdstuk is een werkboek: schema's, vragen en opdrachten om met je team een eigen (bedrijfs-)strategie voor social media af te spreken.

Dit boek? Vind-ik-leuk!

Titel van het boek: Like this! De route naar een geslaagde social media bedrijfsstrategie
 Auteur(s):   Laura Hamer
 Uitgever:   Academic Service
 Jaar van uitgave:   2013
 ISBN-nummer:

  9789462200012

 Aantal pagina's   161
 Kosten   € 19,95 (paperback), € 14,99 (eBook)
 Aantal sterren   4

« Terug

Archief > 2014

december

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.