Kop dicht, mond open - breaking corporate silence. Mark Blok

Cover Kop dicht mond open.jpgdecember 2013

Recensent: Jaap de Bruijn
Voorbij de hype: de conversatie-organisatie
“Leidinggeven is luisteren, luisteren en nog eens luisteren”, zegt Steven van Belleghem in een van de interview-intermezzo's. De interviews met toppers uit het vak vormen een perfecte illustratie bij de enorme hoeveelheid praktische en feitelijke informatie in 'Kop dicht, mond open'.

Aan de hand van talrijke voorbeelden en heldere schema's neemt Mark Blok je mee in een zoektocht naar de verhalen op de werkvloer. Verhalen die managers vaak niet horen, maar die er wel voor kunnen zorgen dat de prestaties van bedrijven en organisaties verbeteren.

Voor het doorbreken van de collectieve stilte een klimaat van veiligheid en vertrouwen essentieel. Naast theorie en handige schema's, biedt De Blok hele concrete instrumenten voor managers én communicatie-professionals. Het boek is een pleidooi om goede dingen beter te maken. Terwijl je het leest, jeuken je vingers om ermee aan de slag te gaan. En, handig, de belangrijkste stukken zijn alvast geel gemarkeerd.

Titel van het boek:  Kop dicht, mond open - breaking corporate silence
 Auteur(s):  Mark Blok
 Uitgever:  Adformatie Groep 2013
 Jaar van uitgave:  2013
 ISBN-nummer:  978 94 915 60460
 Aantal pagina's  127
 Kosten  Paperback, 24,95 euro
 Aantal sterren  4

« Terug

Archief > 2013

december

oktober

september

juli

mei

april

maart

februari

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.