Gedoe op tafel. Uitpraten in organisaties door Joop Swieringa en Jacqueline Jansen

C#4 gedoe op tafel.jpgmei 2013

Recensent: Jaap de Bruijn
Wie concrete tips en adviezen wil om intern gedoe bespreekbaar te maken, hoeft niet langer te zoeken. Met het boekje 'Gedoe op tafel' heb je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Als communicatieadviseur, leidinggevende of als organisatieadviseur.

Organisatieadviseurs Joop Swieringa en Jacqueline Jansen putten uit een berg praktijkervaring. Die casussen vormen, samen met de door heel het boek gebruikte strips van Sigmund, een prima illustratie van het pleidooi van beide auteurs om het gedoe zo snel mogelijk op tafel te brengen.

'Gedoe op tafel' leest als een warm pleidooi voor modern leiderschap in organisaties met steeds meer eigenwijze professionals. Er is gedoe, geboren uit angst of onduidelijkheid, en dat moet zo snel mogelijk op tafel. Daar is lef voor nodig en een paar praktische tips. Lef moet je zelf meebrengen en de praktische suggesties uit het boek doen de rest.

Titel v/h boek:             Gedoe op tafel. Uitpraten in organisaties
Auteur(s):                   Joop Swieringa en Jacqueline Jansen
Uitgever:                     Scriptum
Jaar van uitgave:        2013
ISBN-nummer:           9789055943630
Aantal pagina’s:          93
Kosten:                       Gebonden € 16,00/eBook € 8,99
Aantal sterren:            4

« Terug

Archief > 2013

december

oktober

september

juli

mei

april

maart

februari

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.