Succesvol als zzp’er door Wouter ter Reehorst

C#4 Succesvol als zzp'er.jpgmei 2013

Recensent: Andrea Willemse
Het aantal zzp’ers neemt de laatste jaren enorm toe en dat zie je terug in het aantal boeken dat zich richt op deze doelgroep. Een boek dat er met kop en schouders bovenuit steekt, is ‘Succesvol als zzp’er’. In dit boek geen adviezen over rechtsvormen, belasting en relatiebeheer. Ondernemer en ‘informal investor’ Wouter ter Reehorst stimuleert je om na te denken over je bedrijf, je activiteiten, je klanten en – vooral – jezelf

Want als zzp’er ben je je eigen bedrijf. Inzicht in jezelf is de basis voor succesvol ondernemen. Dat heeft overigens niets te maken met de hoeveelheid geld die je verdient, maar met de vraag of dit voldoende is om je te laten doen wat je wilt. Om dat succes te bereiken, leer je in het boek aan de slag te gaan met je talenten en lees je hoe je een goed financieel fundament bouwt.

Ter Reehorst confronteert je soms echt met jezelf. Hij poetst de romantiek van het zzp-schap vakkundig weg. Ondernemen is keihard werken! Maar dat is niet erg, want je doet iets wat je leuk vindt en wat aansluit bij je talenten. Daarmee is het boek ook inspirerend; je krijgt direct zin om ermee aan de slag te gaan. Echt een boek waar een zzp’er iets aan heeft, of je nu net begint of al jaren bezig bent.


Titel v/h boek:             Succesvol als zzp’er
Auteur(s):                   Wouter ter Reehorst
Uitgever:                     Boom Nelissen
Jaar van uitgave:        2012
ISBN-nummer:           9789024401994
Aantal pagina’s:          246
Kosten:                       € 24,90
Aantal sterren:            4

« Terug

Archief > 2013

december

oktober

september

juli

mei

april

maart

februari

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.