Dit wordt jouw jaar door Ben Tiggelaar

ben tiggelaar dt wordt jouw  jaarmaart 2012

Recensent: Kirsten Verbeek
"Elke gedragsverandering is een experiment. Je weet pas wat het oplevert, als je het probeert.” Na de bestseller 'Dromen, Durven, Doen' had ik hoge verwachtingen van het nieuwe boek van Ben Tiggelaar, expert persoonlijke gedragsveranderingen. Deze verwachtingen zijn grotendeels waargemaakt.

Het boek is praktisch geschreven, de auteur gebruikt een gepaste humoristische ondertoon en het is gebaseerd op wetenschappelijke kennis. Dit laatste spreekt mij aan en zorgt ervoor dat het minder een 'open-deuren-boek' betreft. Het is echter wel essentieel dat je je als lezer openstelt voor de adviezen.

In het boek 'Dit wordt jouw jaar' gaat Tiggelaar op basis van 12 krachtige lessen in op het formuleren van doelen, het ondernemen van acties en het bereiken van resultaat. Tiggelaar probeert de lezer een koers te laten bepalen en geeft antwoord op vragen als: Wat is geluk? Wat zijn je sterke punten? En welke resultaten wil je behalen? Elk hoofdstuk sluit af met een heldere samenvatting en laat zien hoe komende twaalf maanden jouw jaar kan worden.

Een toegankelijk geschreven boek met praktische tips en adviezen, waar je, als je daadwerkelijk in beweging wilt komen, mee aan de slag moet gaan. Alleen lezen is onvoldoende.

Titel: Dit wordt jouw jaar

Auteur: Ben Tiggelaar

Uitgever: Tyler Roland Press

Jaar van uitgave: 2011

ISBN: 978 90 794 4550 9

Aantal pagina’s: 119

Kosten: € 14,95

Aantal sterren: 4

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Archief > 2012

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.