Over Enter-the-firm: Issuemanagement bij de politie

Enter-the-firm: Issuemanagement bij de politie

Proactief, structureel en transparant

Bijna elke dag komen we de politie tegen in de media. Agenten doen hun werk in een glazen huis. Wel of niet ingrijpen, mensen spreken zich snel en makkelijk uit over hoe de politie een gebeurtenis oppakt. Kleine en grote issues worden daardoor aan het licht gebracht, zoals etnisch profileren, de kwaliteit van de opsporing, gebruik van geweld, totstandkoming van de CAO en integriteitsonderzoeken.

Tijdens deze Enter-the-firm krijg je een kijkje achter de schermen bij de politie en ontdek je hoe issuesmanagement wordt toegepast. Dit betekent een andere manier van omgaan met issues: met een proactieve communicatiestrategie wil de politie structureel in contact staan met belangrijke stakeholders. Deze ‘Strategische Agenda’ vormt de leidraad om elke dag om te gaan met issues: proactief, structureel en transparant.

Mirjam Otten, directeur Communicatie van de politie, opent deze inspirerende middag. Daarna nemen Linda Westerhoff en Marco Leeuwerink, strategisch adviseurs Issue- en Reputatiemanagement bij de politie, je mee in de totstandkoming van de Strategische Agenda en hoe deze werkt in de dagelijkse praktijk. Zij zullen ook stilstaan bij de basis van issuemanagement bij de politie: communicatie-onderzoek en omgevingsanalyses. En de impact die dit heeft op de communicatiefunctie binnen de politie.

Benieuwd naar hoe de politie issuemanagement toepast en hoe dit de communicatie bij de politie langzaam heeft veranderd? Kom dan naar deze Enter-the-firm op het hoofdbureau van politie Den Haag!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden:  39,50
Young Logeion: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 15 januari 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen