Nieuw bij Logeion: tijdelijke themagroep Ethiek

Ethiek.jpgdinsdag 23 januari 2018 11:54

Spinning en framing, fake news, hoax, verzwijgen... Ethiek en ethisch handelen zijn niet alleen een hot topic in de maatschappij, maar zeker ook binnen ons vak. Als adviseurs over de te volgen communicatiestrategie, ontwerpers van campagnes en opstellers van boodschappen zijn wij van grote invloed op het ethisch handelen van de organisaties waarvoor wij werken. Tegelijkertijd is het ethisch handelen van een organisatie (of van een directie) van grote invloed op ons werk. Hoe ga je om met een directeur die slecht nieuws liever afdekt of wat als je een klant hebt die het allemaal niet zo nauw neemt?

Door de redactie

Ethisch handelen speelt op alle niveaus van communicatie en binnen alle rollen die je als communicatieprofessional aanneemt. Hoog tijd dus om het thema Ethiek ook binnen Logeion hoog op de agenda te plaatsen.

Doe mee!
Ethiek speelt binnen alle vakgroepen een rol. Daarom neemt Logeion het intiatief om de speciale, tijdelijke themagroep Ethiek op te zetten. De themagroep gaat aan de slag met initiatieven en activiteiten rond ethiek. Denk aan het organiseren van bijeenkomsten, het schrijven van whitepapers en het delen van kennis. Maar daarvoor hebben we jou nodig! Heb jij interesse in het onderwerp en ben je bereid tijd vrij te maken om mee te denken en vooral ook mee te doen, meld je dan aan!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden bij Monique Botman, stuur haar een mailtje: mobotman@gmail.com of bel haar op via 06-54921040.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht