Logeion en Frankwatching intensiveren samenwerking

LogeionFrankwatching_705x220.jpgdinsdag 14 november 2017 12:16

Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en Frankwatching, dé toonaangevende aanbieder van trainingen en webinars in de vakgebieden content & communicatie, e-commerce, marketing, SEO & analytics en social media, gaan intensief samenwerken. We introduceren samen een programma voor ruim 3.500 Logeion-leden en andere communicatieprofessionals, die zich verder willen ontwikkelen. Onder de noemer ‘What’s Going on in Digital’ organiseren we vanaf begin 2018 meet-ups op het gebied van digitale communicatie met onderwerpen als social content, analytics en online persuasion.

Door de redactie

André Manning, directeur van Logeion, is blij met deze samenwerking. “Het speelt direct in op de wens van onze leden en de ontwikkelingen in het communicatievak. Door met Frankwatching samen te werken kunnen we nu ook een programma aanbieden op het gebied van digitale communicatie. Dit sluit mooi aan bij de Logeion-trends 2018/2019.”

Frank Janssen, directeur Frankwatching, denkt dat de samenwerking een nieuwe impuls kan geven aan het communicatievak. “Frankwatching leidt jaarlijks duizenden professionals op en is 3 jaar op rij uitgeroepen tot topopleider in marketing & communicatie. Door ons grote netwerk zijn we in staat om voor elk onderwerp de juiste experts te vinden. Wij kijken er naar uit om kennis over digitale trends en thema’s in communicatie ook met de Logeion-leden te gaan delen.

Via ‘What’s Going on in Digital’ bundelen beide partijen de krachten op het vlak van het ontwikkelen en aanbieden van kennissessies en hieraan gerelateerde trainingen over digitale trends & topics. De samenwerking draagt bij aan de professionalisering van het snel veranderende communicatievak.

Frankwatching ontwikkelt meet-ups over digitale communicatie voor Logeion
Op 22 maart 2018 vindt de kick-off van ‘What’s Going on in Digital’ plaats bij Frankwatching in JIM (Jaarbeurs) Utrecht. Sprekers Kirsten Jassies en Kim Swagemakers gaan dan in op de thema’s social content en visual stories. Tijdens de aftrap wordt het programma voor 2018 bekend gemaakt. Houd hiervoor onze sociale mediakanelen in de gaten!

« Terug

Reacties op 'Logeion en Frankwatching intensiveren samenwerking'

Grant Chastain
Geplaatst op: 16-12-2019 09:27
This looks like it was a great event
drywall contractors reno
Gewijzigd
Grant Chastain heeft dit bericht gewijzigd op: 16-12-2019 09:28
djcluv lab
Geplaatst op: 30-12-2018 08:47
thanks for this blog!! drags racing games
Dominique van Dam
Geplaatst op: 17-11-2017 11:10
Mooi! Een waardevolle aanvulling voor Logeion. :-)
André Manning
Geplaatst op: 16-11-2017 15:51
Hi Latifa en Arda, dank voor jullie reacties. Heel leuk om te lezen en we zijn er zelf heel blij mee dat we dit samen met Frankwatching gaan doen. De snelle ontwikkelingen in de digitale wereld ontbraken nog een beetje in ons programma aanbod maar dat gaan we nu een boost geven.
Latifa Zinad
Geplaatst op: 16-11-2017 12:59
Prachtige intentie. Ik ben blij dit te horen! Ik hoop dat het ons communicatieproffesionals helpt om de ontwikkelingen in de snelle digitale wereld te duiden, goed te volgen om daarmee het communicatievak online naar een hoger plan te brengen. Succes!
En Kirsten Jassies heeft mij al goed op weg geholpen op Instagram!
Gewijzigd
Latifa Zinad heeft dit bericht gewijzigd op: 16-11-2017 13:00
Arda Beckers
Geplaatst op: 16-11-2017 08:44
Prachtig initiatief en een waardevolle samenwerking!

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.