Babbage Company partner Centrum en Leerstoel Strategische Communicatie van Logeion

Ondertekening-babbage.jpgwoensdag 19 juli 2017 13:17

Namens Logeion hebben Folkert Reith en André Manning een partnerovereenkomst met Babbage Company getekend. Door het partnerschap ondersteunt Babbage Company het Centrum voor Strategische Communicatie (CSC) en de daarbij behorende Leerstoel Strategische Communicatie. Doelstelling van CSC is het vakgebied strategische communicatie naar een hoger niveau te brengen door wetenschap en praktijk met elkaar te verbinden.

Door Celia Noordegraaf

Monique van Vliet die samen met Lieke Severijns de overeenkomst tekende: “Wij vinden het belangrijk dat professionals zich voortdurend ontwikkelen. Daarom dragen wij bij aan een sterke beroepsvereniging die zich daar hard voor maakt en verbinden wij ons grote netwerk van communicatieprofessionals graag aan dat van Logeion .” Babbage Company is zeer actief binnen Logeion. Zo is Monique van Vliet al enkele jaren voorzitter van de selectiecommissie voor de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar.

Babbage Company is een bureau voor recruitment en interim management van marketing, communicatie en online professionals in Amsterdam. Onder meer door activiteiten als de Babbage Academy en de Babbage Summerschool stimuleert Babbage de professionalisering van het vak.

Foto: (vlnr) Noelle Aarts, Lieke Severijns, Monique van Vliet, André Manning, Folkert Reith

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht