Orange Otters partner Centrum en Leerstoel Strategische Communicatie van Logeion

ondertekening-Orange-Otters.jpgvrijdag 14 juli 2017 14:29

Namens Logeion hebben Folkert Reith en André Manning een partnerovereenkomst met Orange Otters Verandercommunicatie getekend. Door het partnerschap ondersteunt het bureau het Centrum voor Strategische Communicatie (CSC) en de daarbij behorende Leerstoel Strategische Communicatie. Doelstelling van het Centrum voor Strategische Communicatie is het vakgebied strategische communicatie naar een hoger niveau brengen door wetenschap en praktijk met elkaar te verbinden.

Door Celia Noordegraaf

Michael Meyer, Huib Koeleman en Roosmarijn Busch, de oprichters van Orange Otters Verandercommunicatie, zijn zeer betrokken bij de ontwikkeling van het communicatievak. Zij geloven in de wisselwerking tussen wetenschappelijke inzichten en ervaringen uit de praktijk. Michael Meyer: “Wij willen er ook bij zijn om volgende stappen te zetten. Het Centrum voor Strategische Communicatie gaat een actieve bijdrage leveren aan onderzoek en kennisuitwisseling.”

De Leerstoel Strategische Communicatie is belangrijk voor de statuur van het communicatievak, aldus Meyer. “Sinds haar aantreden heeft Noelle een grote toegevoegde waarde gehad. Ze heeft op precies de juiste knoppen geduwd. De manier waarop zij hamerde op het belang van het gesprek en de dialoog, sprak ons van het begin af aan. Een hoogleraar kan door de manier waarop hij of zij een thema neerzet, een boegbeeld zijn voor het vak en inhoudelijke ontwikkeling aanjagen. Nu staan we aan het begin van een nieuwe periode en wij vinden het belangrijk om daar weer deel van uit te maken”.

Orange Otters Verandercommunicatie is gespecialiseerd in interne communicatie en change. Het bureau helpt veranderende organisaties communicatiever te maken.

Foto: (vlnr) Noelle Aarts, Huib Koeleman, André Manning en Folkert Reith

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari